Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 06/07/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Cary επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η Cary επέστρεψε στην Ελλάδα.
2021/06/29, [δ.τ.]

Ένας από τους ενδιαφέροντες Αμερικανούς κατασκευαστές ηλεκτρονικών ο οποίος αγαπά ιδιαίτερα τα κυκλώματα με λυχνίες, επέστρεψε στην ελληνική αγορά από την Hi-Fi Power και ο κατάλογος με τα προϊόντα του περιλαμβάνει μερικές πολύ... ελκυστικές προτάσεις.
Έχοντας ξεπεράσει τα τριάντα χρόνια ιστορίας, με έτος ίδρυσης το 1989, η Cary είναι μια από εκείνες τις εταιρίες που εκμεταλλεύεται μεν την γοητεία που εξασκούν οι λυχνίες στους audiophiles αλλά δεν παραμένει προσηλωμένη σε ιδέες και προϊόντα του παρελθόντος. Έτσι η σειρά με τα προϊόντα της περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα, η οποία ξεκινά από ψηφιακές πηγές και καταλήγει σε πολυκαναλικούς τελικούς για χρήση σε εγκαταστάσεις οικιακού κινηματογράφου. Η Cary δεν διστάζει να επιλέξει το κατάλληλο εξάρτημα για την κατάλληλη θέση και -αν καταλάβατε το υπονοούμενο- δεν είναι “κολλημένη” με τις λάμπες. Οι μεγάλοι τελικοί της, για παράδειγμα, χρησιμοποιούν ημιαγωγικά στάδια ισχύος σε τάξη ΑΒ, όπως και το πολύ ενδιαφέρον AiOS (All in One System), το οποίο περιλαμβάνει στάδιο ισχύος με MOSFET και ένα ιδιαίτερα πλήρες πακέτο συνδέσεων και δυνατοτήτων streaming.
Γενικώς, η Cary αγαπά το streaming και τις ψηφιακές πηγές, προσφέροντας δύο network players (DMS-700 και DMS-550), έναν DAC με δυνατότητα ασύρματου streaming (DAC-200ts) και ένα combo CD Player/Streamer (DMC-600SE), ενώ και ο ολοκληρωμένος της SI-300.2D διαθέτει ενσωματωμένο DAC.
Σε πιο... λαμπάτες επιλογές, τώρα, η Cary διαθέτει δύο ολοκληρωμένους ενισχυτές (SLI-100 και SLI-80), δύο προενισχυτές, τον κορυφαίο SLP-05 με εξωτερικό τροφοδοτικό και τον SLP-98, διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις την “L” και την “P”, με την δεύτερη να ενσωματώνει και προενισχυτή phono και τρεις τελικούς ενισχυτές τους μονομπλόκ CAD-805RS και CAD-211FE και τον δικαναλικό CAD-120S MkII. Την λαμπάτη σειρά, συμπληρώνει ο προενισχυτής phono VT-500, με εξωτερικό τροφοδοτικό και ανόρθωση με λυχνία.
Σε γενικές γραμμές, η Cary φαίνεται να συμπαθεί τα πολλά βατ, και ακόμη και ο CAD-805RS αποδίδει 50W σε τάξη Α με συνδεσμολογία single ended, όπου μια 300B εκτελεί χρέη driver για την εξόδου, η οποία μπορεί να είναι 211 ή 845. Ο CAD-211FE χρησιμοποιεί ένα ζεύγος 845 σε συνδεσμολογία push-pull για να αποδώσει 110W σε τάξη ΑΒ και 70W σε τάξη Α, ενώ ο CAD-120S MkII διαθέτει τέσσερις ΚΤ-88 ανά κανάλι και αποδίδει 120W σε συνδεσμολογία Ultralinear και 60W ως τριοδικός. Την στιγμή αυτή, έχουμε έναν SLP-98P και έναν CAD-120S MkII για δοκιμή (μείνετε συντονισμένοι).
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αντιπρόσωπο της Cary στην ελληνική αγορά, Hi-Fi Power.

info: HiFi Power, τηλ.: 210-384.5272, https://www.hifipower.gr/, https://www.caryaudio.com/