Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/12/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Το νέο Zeppelin της Bowers & Wilkins.

Το νέο Zeppelin της Bowers & Wilkins.
2021/10/13, [δ.τ.]

Το Zeppelin είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και επιτυχημένα προϊόντα του μεγάλου κατασκευαστή από την Βρετανία και η νέα του έκδοση δεν μπορεί παρά να αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός. Στην πραγματικότητα, βεβαίως, το μόνο που έχει μείνει ίδιο σε σχέση με την παλιά έκδοση είναι το... σχήμα.
Πολλοί θα θυμούνται ότι, στην πρώτη του έκδοση, το 2007, το Zeppelin αποτελούσε ένα “μεγάλο” iPod dock, σε μια εποχή που αυτού του είδους τα προϊόντα ήταν μια πολύ σημαντική υπόθεση. Σήμερα, ο προσανατολισμός της συσκευής είναι, φυσικά, εντελώς διαφορετικός, προσανατολισμένος στο ασύρματο streaming από υπηρεσίες του διαδικτύου με υποστήριξη Spotify Connect και συμβατότητα με τα... κλασικά ονόματα, όπως Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, Tidal και TuneIn. Η συσκευή υποστηρίζει τόσο AirPlay 2, όσο και Bluetooth/aptX και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από συσκευές που τρέχουν Android και iOS.
Το νέο Zeppelin θα αναβαθμιστεί στις αρχές της χρονιάς ώστε να υποστηρίζει εγκαταστάσεις multi-room και, για τον σκοπό αυτό, θα είναι συμβατό με παλαιότερες εκδόσεις της συσκευής.
Η B&W έχει βασιστεί στην τεχνογνωσία της και έχει σχεδιάσει το Zeppelin γύρω από δύο ηχεία με υψηλής ποιότητας μεγάφωνα, για τα δύο κανάλια και ένα κεντρικά τοποθετημένο υπογούφερ. Τα μεγάφωνα οδηγούνται από τελικούς ενισχυτές συνολικής ισχύος 240W.
Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε δύο φινιρίσματα, σκούρο γκρι και περλέ γκρι, με ενσωματωμένο, ρυθμιζόμενο, φωτισμό.

info: Audio Group Greece., τηλ.: 210-672.1200, https://audiogroup.com.gr/, https://www.bowerswilkins.com/