Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 27/04/2021

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Beoplay HX: Τα νέα ακουστικά της Bang & Olufsen.

Beoplay HX: Τα νέα ακουστικά της Bang & Olufsen.
2021/03/25, [δ.τ.]

Ο κατασκευαστής από την Δανία παρουσίασε νέα ασύρματα ακουστικά, με ενσωματωμένο σύστημα καταστολής εξωτερικών θορύβων, μεγάλη αυτονομία και την γνωστή ποιότητα σχεδιασμού και κατασκευής της εταιρίας.
Τα ακουστικά βασίζονται σε μονάδες με διάμετρο 40 χιλιοστών, με μαγνητικό σύστημα από νεοδύμιο και βασίζονται σε ανοικτές κάψες για καλύτερη απόδοση στις χαμηλές συχνότητες. Για χρήση σε τηλεφωνικές συνομιλίες, το σετ περιλαμβάνει τέσσερα μικρόφωνα, επιλογή η οποία -σύμφωνα με την εταιρία- εξασφαλίζει πολύ καλή ποιότητα επικοινωνίας. Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία εξασφαλίζει μέχρι 35 ώρες αυτονομίας, το αντίστοιχο μιας πλήρους εργασιακής εβδομάδας πέντε ημερών όπως αναφέρει η B&O.
Το σύστημα καταστολής εξωτερικών θορύβων χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο τελευταίας γενιάς της Bang & Olufsen και, σύμφωνα, με το δελτίο τύπου δεν επιδρά αρνητικά στην ποιότητα του ήχου των ακουστικών. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το ANC μέσω της σχετικής εφαρμογής, η οποία, επίσης, δίνει πρόσβαση σε διαφορετικά προφίλ ρυθμίσεων καθώς και σε όλες τις άλλες διαθέσιμες ρυθμίσεις.
Όπως θα περίμενε κανείς από ένα προϊόν των Δανών, τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα Beoplay HX είναι προσεκτικά διαλεγμένα. Οι επιφάνειες της κάψας που έρχονται σε επαφή με τα αυτιά είναι κατασκευασμένα από ειδικό αφρώδες υλικό που παίρνει την μορφή του πτερυγίου (memory foam) και έχουν επένδυση από δέρμα αρνιού, ενώ η επένδυση της στέκας γίνεται από δέρμα και ύφασμα. Από ύφασμα είναι, επίσης, κατασκευασμένη και η θήκη μέσα στην οποία μεταφέρονται τα ακουστικά.
Η ασύρματη ζεύξη των ακουστικών με την πηγή γίνεται μέσω Bluetooth 5.1, Microsoft Swift Pair, Google Fast Pair και MFi και η εταιρία αναφέρει ότι το pairing είναι απλή υπόθεση τόσο για συσκευές βασισμένες σε Android όσο και σε συσκευές της Apple.
Τα Beoplay HX είναι διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά φινιρίσματα, Black Anthracite, Sand και Timber.

info: Bang & Olufsen Athens, τηλ.: 210-364.4872, https://www.bogreece.gr/, https://www.bang-olufsen.com/