Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 10/03/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ania Pro MC: Νέα κεφαλή από την Rega.

Ania Pro MC: Νέα κεφαλή από την Rega.
2020/01/24, [δ.τ.]

Πρόκειται για την τελευταία προσθήκη στη σειρά κεφαλών κινητού πηνίου της Rega και βασίζεται σε ακίδα με προφίλ Vital, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ανασύρει όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες από το αυλάκι του δίσκου και μέχρι τώρα η εταιρία την χρησιμοποιούσε μόνο στην ακριβότερη Alpheta 2. Οι ακίδες Vital βασίζονται σε κοπές διαμαντιών που είναι γνωστές ως Ogura, από τον γνωστό Ιάπωνα κόπτη βιομηχανικών διαμαντιών.
Η κεφαλή χρησιμοποιεί πηνία τα οποία κατασκευάζονται με το χέρι και διαθέτει περίβλημα από το συνθετικό υλικό PPS, ένα μείγμα πολυμερούς υλικού και γυαλιού, το οποίο είναι γνωστό για την ακαμψία του και την χρήση του σε κατασκευές που χρειάζονται υψηλή ακρίβεια. Το μαγνητικό σύστημα βασίζεται σε μαγνήτες νεοδυμίου και το κέλυφος είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί και σε βραχίονες που υποστηρίζουν στήριξη σε τρία σημεία, μια προσέγγιση την οποία η Rega χρησιμοποιεί σε μόνιμη βάση επειδή εξασφαλίζει μεγαλύτερη σταθερότητα και σωστή γεωμετρία (αφού η γωνία εκτροπής είναι μονοσήμαντα ορισμένη).
Η εταιρία αναφέρει ότι η Ania Pro MC είναι ιδανικός συνοδός για τα πλατό Planar 3, Planar 6 και Planar 8. Απαιτεί φορτίο 100Ω από τον προενισχυτή.

info: Βιντεορυθμός Α.Ε., τηλ.: 210-642.3000, http://www.videorythmos.gr/, http://www.rega.co.uk/