Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/10/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Empire: Κορυφαίος Προενισχυτής/DAC/Streamer από την Mytek.

Empire: Κορυφαίος Προενισχυτής/DAC/Streamer από την Mytek.
2020/09/30, [δ.τ.]

Η Mytek φλερτάρει εδώ και χρόνια με τον χώρο του οικιακού audio υψηλών απαιτήσεων, αλλά με τον προενισχυτή/DAC/Streamer Empire, δείχνει ότι οι φιλοδοξίες της είναι πολύ υψηλές και υποστηρίζονται από ανάλογες δυνατότητες.
Με βάση τα όσα αναφέρει η εταιρία, η νέα συσκευή βασίζεται στον νέο μετατροπέα d/a που έχει αναπτύξει γύρω από δύο τσιπ της ESS (9038PRO), ένα κύκλωμα που μπορεί να διαχειριστεί ροές PCM μέχρι 32/768 και DSD μέχρι DSD512, με δυναμική περιοχή που ξεπερνά τα 133dB. Ο μετατροπέας υποστηρίζεται από έναν balanced προενισχυτή με αρχιτεκτονική dual mono, έναν προενισχυτή MM/MC και έναν, επίσης dual mono ενισχυτή ακουστικών, χρησιμοποιεί την νέα πλατφόρμα διαχείρισης MytekOS η οποία είναι πλήρως αναβαθμίσιμη και συμβατή με RoonOS και επιτρέπει στον χρήστη να πραγματοποιήσει streaming μέσω ασύρματης και ενσύρματης δικτύωσης.
Ο Empire Streamer είναι η πρώτη συσκευή της σειράς και η Mytek έχει ήδη ανακοινώσει έναν μονομπλόκ τελικό, ο οποίος θα πρέπει να αναμένεται το 2021. Το Streamer θα είναι διαθέσιμο προς το τέλος του 2020 και οι πληροφορίες αναφέρουν μια τιμή στην περιοχή των €20.000,-.

info: Αthens Pro Audio, τηλ.: 210-330.1031, http://www.athensproaudio.gr/, http://mytekdigital.com/