Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 23/11/2020

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Το B&W PX7 σε έκδοση Carbon.

Το B&W PX7 σε έκδοση Carbon.
2020/09/16, [δ.τ.]

Σχεδιασμένη να τονίσει την χρήση ανθρακονημάτων στην κατασκευή του PX7, η έκδοση Carbon των ακουστικών της Bowers & Wilkins κάνει ένα βήμα παραπάνω, διαθέτοντας φινίρισμα “Carbon Black”, το οποίο προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση και συνεχίζει την πολύ καλή παράδοση του Βρετανού κατασκευαστή, όπως αυτή ξεκίνησε με τα P5.
Σε ό,τι αφορά την κατασκευή, η νέα έκδοση των ακουστικών βασίζεται σε μονάδες ίδιες με αυτές του αρχικού PX7 (43,6mm) και το voicing έχει γίνει από την ομάδα της εταιρίας που ήταν υπεύθυνη για τον ήχο της κορυφαίας σειράς ηχείων “800 Diamond”.
Τα ακουστικά υποστηρίζουν Bluetooth aptX Adaptive (για streaming 24/48) και ενσωματώνουν το ενεργό σύστημα καταστολής εξωτερικών θορύβων της εταιρίας, το οποίο ρυθμίζεται αυτόματα ως προς την επίδρασή του, ανάλογα με το περιβάλλον, αλλά προσφέρει και δυνατότητα επέμβασης του χρήστη μέσω της σχετικής εφαρμογής.
Ο σκελετός και η στέκα των PX7 Carbon είναι κατασκευασμένα από συνθετικό υλικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα, επιλογή που εξασφαλίζει χαμηλό βάρος και μεγάλη αντοχή/ακαμψία. Οι κάψες εφάπτονται στα αυτιά του ακροατή μέσω αφρώδους υλικού που προσαρμόζεται στο πτερύγιο (memory foam), γεγονός που εξασφαλίζει καλή απομόνωση από το περιβάλλον.
Τα ακουστικά διαθέτουν ειδικό αισθητήρα που διακόπτει την μουσική, μόλις κάποια από τις δύο κάψες απομακρυνθεί από το αυτί και υποστηρίζουν ψηφιακούς βοηθούς (Siri και Google Assistant).