Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 05/03/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Συνεργασία IKEA/Sonos για ασύρματο ηχείο.


Συνεργασία IKEA/Sonos για ασύρματο ηχείο.
2019/01/17, [εταιρικό blog]

Η γνωστή, παγκόσμια αλυσίδα καταστημάτων ΙΚΕΑ, έδωσε πριν από λίγο καιρό στην δημοσιότητα τα πρώτα σχέδια για ένα ασύρματο ηχείο το οποίο θα ονομάζεται SYMFONISK και αποτελεί προϊόν συνεργασίας της με τον γνωστό κατασκευαστή ασύρματων συστημάτων Sonos.
Αν και, προς το παρόν, δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πολλές τεχνικές λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο αναμένεται στην αγορά το καλοκαίρι του 2019, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι πρόκειται για έναν κοινό τόπο μεταξύ των δύο εταιριών. Η IKEA αναζητούσε ένα ηχητικό σύστημα το οποίο να ενσωματώνεται εύκολα στον οικιακό χώρο, χωρίς να προκαλεί προβλήματα με καλώδια ή άλλες ειδικές ανάγκες εγκατάστασης και η Sonos εξειδικεύεται στην δημιουργία ασύρματων συστημάτων (και ηχείων).
Με βάση το σχέδιο που είδε το φως της δημοσιότητας, το SYMFONISK θα είναι ένα μικρό σε διαστάσεις ηχείο (100x300x150 χιλιοστά), το οποίο θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οριζόντια ή κατακόρυφη θέση, θα συνδέεται στο οικιακό δίκτυο μέσω Wi-Fi και θα είναι συμβατό με το οικοσύστημα της Sonos (για την περίπτωση που ο ιδιοκτήτης του ήδη διαθέτει ή σκοπεύει να αποκτήσει συσκευές του Αμερικανού κατασκευαστή). Ένα ειδικό κιτ θα είναι διαθέσιμο για όσους επιθυμούν να τοποθετήσουν το ηχείο στον τοίχο.