Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/02/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


NAD: Νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής στην σειρά Masters.


NAD: Νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής στην σειρά Masters.
2019/01/09, [δ.τ.]

Η NAD ανακοίνωσε πρόσφατα τον ολοκληρωμένο ενισχυτή M10, μια συσκευή η οποία ανήκει στην κορυφαία σειρά Masters, δίνει έμφαση στις δυνατότητες streaming και ενσωματώνει την τεχνολογία BluOS ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί σε συστήματα multiroom.
Η εταιρία αναφέρει ότι ο νέος ολοκληρωμένος θα υποστηρίζεται από τον αλγόριθμο Dirac Live Room Correction (μέσω αναβάθμισης του λογισμικού η οποία θα είναι διαθέσιμη σύντομα). Από πλευράς δυνατοτήτων σύνδεσης, είναι διαθέσιμες αναλογικές και ψηφιακές είσοδοι, είσοδος HDMI/ARC (για εύκολη σύνδεση με τηλεοράσεις), ενώ περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί σε συστήματα οικιακού αυτοματισμού. Ο M10 υποστηρίζει επίσης MQA.
Ο ενισχυτής βασίζεται στην τοπολογία εξόδου HybridDigital της NAD, περιλαμβάνοντας στάδια ισχύος nCore της Hypex και αποδίδοντας περί τα 100W ανά κανάλι. Ο χρήστης μπορεί να χειριστεί τον ενισχυτή είτε ασύρματα, μέσω Wi-Fi, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του BluOs είτε απευθείας, μέσω ενός user interface το οποίο βασίζεται σε οθόνη αφής. Είναι επίσης δυνατός ο έλεγχος μέσω φωνητικών εντολών (Alexa/Siri). Για όσους θέλουν κάτι περισσότερο παραδοσιακό, υπάρχει και το κλασικό τηλεχειριστήριο υπερύθρων.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, http://www.laiosav.gr/, http://www.nadelectronics.com/