Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 15/01/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η νέα σειρά Μ2 της Musical Fidelity.


Η νέα σειρά Μ2 της Musical Fidelity.
2018/10/22, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής παρουσίασε τα δύο πρώτα προϊόντα της σειράς M2, της πρώτης του από την στιγμή που άλλαξε χέρια. Πρόκειται για τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Μ2si και το CD player Μ2sCD, δύο συσκευές που φαίνεται να ακολουθούν την γνωστή και δοκιμασμένη συνταγή της εταιρίας η οποία δίνει προτεραιότητα στην ηχητική ποιότητα. Με βάση αυτά, η εμφάνιση τους ακολουθεί μια αυστηρή “βιομηχανική” γραμμή, με λιτό user interface και έμφαση στα υλικά υψηλής ποιότητας, επιλογές οι οποίες, όπως αναφέρει η MF, έχουν ως αποτέλεσμα μια αρκετά λογική τιμή με βάση τα προσφερόμενα.
Ο ολοκληρωμένος ενισχυτής M2si βασίζεται σε τεχνολογία που αναπτύχθηκε για το κορυφαίο μοντέλο Titan και αποδίδει 76W ανά κανάλι σε φορτίο 8Ω και 137W σε φορτίο 4Ω. Το στάδιο του προενισχυτή χρησιμοποιεί διακριτά εξαρτήματα σε τάξη Α, τροφοδοτείται από ανεξάρτητο τροφοδοτικό και ακολουθείται από δύο ανεξάρτητα τελικά στάδια. Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του έξι εισόδους στάθμης line και μπορεί να υποστηρίξει σύνδεση pass-through, για χρήση σε πολυκαναλικά συστήματα.
Το CD player είναι μια προσεγμένη κατασκευή σε θέματα καταστολής του θορύβου, η οποία βασίζεται σε μετατροπέα d/a 24-bit/Delta-Sigma με oversampling 8x και, με βάση τα όσα αναφέρει η ίδια η εταιρία, έχει πολύ καλές επιδόσεις σε θέματα θορύβου, παραμόρφωσης, απόκρισης συχνότητας και jitter, συγκρίσιμες με αυτές άλλων πολύ ακριβότερων συσκευών.
Και οι δύο συσκευές βασίζονται σε βαριά σασί με προσόψεις από αλουμίνιο (διαθέσιμες σε μαύρο ή ασημί χρώμα) και συνοδεύονται από τηλεχειριστήριο.

info: The Maestros by Εxclusive Audio, τηλ.: 210-671.0851, http://www.exclusiveaudio.gr/, http://www.musicalfidelity.com/