Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/02/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η σειρά Gold της Monitor Audio.


Η σειρά Gold της Monitor Audio.
2019/01/02, [εταιρικό website]

Η νέα σειρά ηχείων της Monitor Audio βασίζεται σε κάποιες από τις τεχνολογίες που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κορυφαία σειρά Platinum II και περιλαμβάνει έξι μοντέλα με πολύ προσεγμένες καμπίνες.
Όλα τα ηχεία της νέας σειράς περιλαμβάνουν το τουίτερ MPD το οποίο έχει αναπτύξει η εταιρία (παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2016), μια παραλλαγή της κλασικής μονάδας AMT η οποία φορτίζεται από μια χοάνη και συνοδεύεται από ένα διάτρητο προστατευτικό. Στα τρίδρομα μοντέλα της σειράς, το MPD συνδυάζεται από μια μονάδα μεσαίων 2.5 ιντσών με κώνο ο οποίος αποτελείται από μια βάση Nomex (σε μορφή κυψέλης) και μια επίστρωση από ανθρακονήματα.
Οι καμπίνες είναι, σύμφωνα με την εταιρία, ιδιαίτερα προσεγμένες τόσο σε ό,τι αφορά την απόσβεση των στάσιμων κυμάτων που δημιουργούνται στο εσωτερικό τους όσο και σε θέματα απόσβεσης των χρωματισμών με την χρήση εσωτερικών ενισχύσεων. Είναι διαθέσιμες σε μια ποικιλία φινιρισμάτων η οποία περιλαμβάνει φυσικά ξύλα, λάκα πιάνου και ματ λευκό.
Τα έξι μοντέλα που είναι διαθέσιμα αυτή την στιγμή είναι το κόμπακτ Gold 100 (δύο δρόμων), τα δαπέδου Gold 200 και Gold 300 (τριών δρόμων), το κεντρικό Gold C250, ένα ηχεία surround (Gold FX) καθώς και ένα ενεργό υπογούφερ (Gold W12).

info: Audio Vision Art, τηλ.: 211-0174.708, http://www.avart.gr/, http://www.monitoraudio.co.uk/