Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/07/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


MTI100: Ένα ξεχωριστό combo από την McIntosh.

MTI100: Ένα ξεχωριστό combo από την McIntosh.
2019/02/22, [εταιρικό website]

Αν ψάχνετε για ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα που διαχωρίζει σαφώς την θέση του από την τρέχουσα πρακτική, τότε το MTI100 της McIntosh είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας. Στημένο γύρω από ένα πλατό, περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα σε επίπεδο αναλογικών και ψηφιακών εισόδων, υποστηρίζει wireless streaming και ενσωματώνει υβριδικό ενισχυτή.
Ξεκινώντας από το προφανές, δηλαδή το πλατό, έχουμε να κάνουμε με μια σχεδίαση με μετάδοση μέσω ιμάντα, σύγχρονο κινητήρα με χειροκίνητη επιλογή στροφών (33/45) πλατό από αλουμίνιο που ζυγίζει λίγο πάνω από τρία κιλά και έναν βραχίονα με στέλεχος από αλουμίνιο που συνοδεύεται από μια κεφαλή κινητού μαγνήτη Olympia της Sumiko. Όλη η κατασκευή στηρίζεται σε μια επιφάνεια από γυαλί 9.5 χιλιοστών (το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται στα πάνελ των μεγάλων συσκευών της εταιρίας) κάτω από το οποίο βρίσκεται ένα βαρύ μεταλλικό φύλλο (6.35mm) για καλύτερη ευστάθεια και μείωση των κραδασμών, όπως αναφέρει η εταιρία.
Ο ενισχυτής του MTI100 έχει υβριδική αρχιτεκτονική και βασίζεται σε ένα προενισχυτικό στάδιο με λυχνίες 12AX7 και ένα διακοπτικό στάδιο ισχύος το οποίο αποδίδει 50/80W ανά κανάλι σε φορτία 8/4Ω. Περιλαμβάνεται, ακόμη και ο απαραίτητος προενισχυτής phono. Ο χρήστης έχει στην διάθεσή του έξοδο για σύνδεση ηχείων, καθώς επίσης και έξοδο ακουστικών, οδηγούμενη από ξεχωριστό ενισχυτή (High Drive).
Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες δυνατότητες σύνδεσης, υπάρχει αναλογική είσοδος, συμβατικές ψηφιακές είσοδοι (ομοαξονική και οπτική) και έξοδος για οδήγηση ενεργού υπογούφερ. Το σύστημα μπορεί να πραγματοποιήσει ασύρματο streaming μέσω Bluetooth (v4.2). Το ρυθμιστικό στάθμης και ο επιλογέας εισόδων βρίσκονται στην οριζόντια επιφάνεια της συσκευής η οποία διατηρεί την κλασική αισθητική για την οποία είναι γνωστή η McIntosh. Το MTI100 συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο.

info: HiFi Power, τηλ.: 210-384.5272, http://www.hifipower.gr/, http://www.mcintoshlabs.com/