Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τετάρτη, 23/10/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Πρεμιέρα για τον νέο dac1 της Lab12 στο σόου της Βαρσοβίας.

Πρεμιέρα για τον νέο dac1 της Lab12 στο σόου της Βαρσοβίας.
2019/10/18, [δ.τ.]

Το Warsaw AVS 2019 επέλεξε η Lab12 για να παρουσιάσει για πρώτη φορά την νέα έκδοση του non-oversampling μετατροπέα της, ο οποίος θα ονομάζεται dac1 Reference. Πρόκειται για μια συσκευή με ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς είναι εξέλιξη του αρχικού dac1 μέσω του οποίου ο Έλληνας κατασκευαστής έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην αγορά.
Η εταιρία ανακοίνωσε πρόσφατα την συμμετοχή της στο σόου (το οποίο διοργανώνεται το τριήμερο 8-10 Νοεμβρίου και φαίνεται να κερδίζει το ενδιαφέρον των Ευρωπαίων όλο και περισσότερο κάθε χρονιά) και σκοπεύει να επιδείξει μια καλή συλλογή από τα προϊόντα της. Το βασικό σύστημα θα περιλαμβάνει τον τελικό ενισχυτή σε τάξη Α Suono 25, τον προενισχυτή (επίσης σε τάξη Α) pre1, το σύστημα ελέγχου της ποιότητας τροφοδοσίας gordian και τον νέο dac1 Reference. Τα ηχεία θα είναι τα Avantgarde UNO XD.
Ο νέος dac1 Reference (του οποίου φωτογραφία δημοσιεύουμε κατ΄αποκλειστικότητα, εξαιτίας ενός... απρόοπτου scoop!) βασίζεται στον συνδυασμό non-oversampling αρχιτεκτονικής και λαμπάτου αναλογικού σταδίου του πρώτου μοντέλου, αλλά έχει σημαντικές διαφορές στο ψηφιακό μέρος, στις δυνατότητες και στην εμφάνιση.
Στην Βαρσοβία, η Lab12 θα επιδείξει επίσης τον προενισχυτή phono melto2, τον ολοκληρωμένο ενισχυτή integre4 και τον DAC/Ενισχυτή ακουστικών hpa (με στάδιο εξόδου OTL). Για όσους θα επισκεφθούν την έκθεση, η Lab12 θα βρίσκεται στο δωμάτιο 308 του Radisson Blu Sobieski Hotel.

info: Lab12, τηλ.: 2102845173, http://www.lab12.gr/, https://audioshow.pl/