Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 22/07/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


LAB12, Tsakiridis και Exposure, οδηγούν τα Status 2 της Rois.

LAB12, Tsakiridis και Exposure, οδηγούν τα Status 2 της Rois.
2019/06/19, [δ.τ.]

H Rois Acoustics ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Κοσμάς Hi-Fi και το αποτέλεσμα είναι άκρως ενδιαφέρον: Τώρα μπορείτε να ακούσετε το Status 2 της εταιρίας, συνδυασμό με μερικούς εξαιρετικούς ενισχυτές της αγοράς όπως τους λαμπάτους της LAB12 και της Tsakiridis Devices και τους ημιαγωγικούς ενισχυτές της Βρετανικής Exposure.
Το Status 2 είναι το μικρότερο ηχείο της Rois, το οποίο χρησιμοποιεί γούφερ 6,5 ιντσών της SB Acoustics και το γνωστό tweeter νεοδυμίου μίας ίντσας της Rois, με όριο στην περιοχή των χαμηλών τα 30Hz (f3). Περισσότερες πληροφορίες (μέχρι να δημοσιευθεί η σχετική δοκιμή...), μπορείτε να βρείτε εδώ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαθέτουμε, η Κοσμάς Hi-Fi προσφέρει την δυνατότητα ακρόασης του ηχείου με τον integre4, τον ολοκληρωμένο ενισχυτή της LAB12 ο οποίος χρησιμοποιεί της KT150, καθώς επίσης και με τον Aeolos R της Tsakiridis Devices. Η έκδοση “R” του συγκεκριμένου ενισχυτή είναι μια ειδική, αναβαθμισμένη εκδοχή του Aeolos Ultra, η οποία διατίθεται μόνον από την “Κοσμάς” και περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές αλλαγές, περιλαμβανόμενων των μετασχηματιστών εξόδου και των πυκνωτών (χρησιμοποιεί Mundorf). Αλλαγές έχουν γίνει και στην συναρμολόγηση των υλικών όπου χρησιμοποιείται ασημοκόλληση.
Εκτός από αυτούς τους δύο ενισχυτές, στον συγκεκριμένο χώρο, μπορείτε κάποιος να ακούσει το Status 2 και με τα ηλεκτρονικά της Exposure. Είναι διαθέσιμοι οι ολοκληρωμένοι ενισχυτές 3010 S2 D και 2010 S2 D, καθώς επίσης και οι μονομπλόκ 3010 S2, οδηγούμενοι από τον 3010 S2 D σε ρόλο προενισχυτή. Ως DAC χρησιμοποιείται το 2010 S2. Το σύστημα συμπληρώνεται με καλώδια της Audioquest, της Signal Projects και της Ecosse και από το πολύπριζο Hercules της Tsakiridis σε, επίσης, ειδική έκδοση.
Για περισσότερες πληροφορίες και συνεννόηση για ακρόαση μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με την Κοσμάς Hi-Fi.

info: Κοσμάς Ηλίας&ΣΙΑ ΕΠΕ, τηλ.: 210-381.1720, http://www.kosmasaudiovideo.gr/, Rois Acoustics, τηλ.: 210-481.0052, http://www.roisacoustics.gr/