Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 18/04/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Soundbars από την Klipsch, με χοάνες (εννοείται!).


Soundbars από την Klipsch, με χοάνες (εννοείται!).
2019/01/03, [δ.τ.]

Παρουσιάστηκαν στην αρχή της χρονιάς και είναι η πρόταση του θρυλικού κατασκευαστή για ένα ηχείο που θα αναβαθμίσει τον ήχο της τηλεόρασης, προσφέροντας, επιπροσθέτως, ανάλογα με το μοντέλο, δυνατότητες ασύρματου streaming και συμβατότητα με Dolby Atmos.
Η σειρά περιλαμβάνει πέντε μοντέλα που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος τιμών, έχουν διαστάσεις (πλάτος) από 40 μέχρι 54 ίντσες, μια κλιμακούμενη λίστα από δυνατότητες και ανάλογες επιδόσεις ισχύος και μέγιστης στάθμης. Το κοινό τους χαρακτηριστικό πάντως, είναι η φόρτιση μέσω χοάνης η οποία είναι ευδιάκριτη στα άκρα του κάθε ηχείου, μια προσπάθεια, σύμφωνα με την εταιρία, για αισθητικό αλλά και ηχητικό ταίριασμα με τα ηχεία της κορυφαίας σειράς Reference.
Το μικρότερο μοντέλο της σειράς, Bar 40G υποστηρίζει την τεχνολογία Google Assistant ώστε να μπορεί να δεχτεί φωνητικές εντολές, ενώ το μεσαίο μοντέλο, Bar 48W, είναι, επίσης, συμβατό με Alexa και υποστηρίζει ασύρματο streaming μέσω AirPlay 2, ενώ σε ό,τι αφορά τον πολυκαναλικό ήχο, βασίζεται στην τεχνολογία Virtual:X της DTS. Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς είναι το Bar 54A το οποίο είναι συμβατό με Dolby Atmos και διαθέτει πρόσθετα μεγάφωνα για την αναπαραγωγή των καναλιών ύψους.
Η Klipsch παρουσίασε για πρώτη φορά την σειρά στην CES, στις αρχές Ιανουαρίου, και ανακοίνωσε ότι θα είναι διαθέσιμα από την Άνοιξη και μετά (ανάλογα με την χώρα). Ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει αν το ηχείο θα συνοδεύεται από υπογούφερ ή όχι.

info: Ν.Ι Λάιος, τηλ.: 210-862.9513, http://www.laiosav.gr/, https://www.klipsch.com/