Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 20/05/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η έκθεση Music World Expo επιστρέφει ως iNTERLiNKED Southeastern Europe.

Η έκθεση Music World Expo επιστρέφει ως iNTERLiNKED Southeastern Europe.
2019/05/14, [δ.τ.]

Δόθηκαν, πριν από μερικές ημέρες, στην δημοσιότητα οι πρώτες πληροφορίες για την έκθεση iNTERLiNKED Southeastern Europe, η οποία θα διοργανωθεί το τριήμερο 30 Νοεμβρίου και 1/2 Δεκεμβρίου στο Ζάππειο μέγαρο. Η φετινή διοργάνωση επιδιώκει να θέσει τα θεμέλια, προκειμένου να παγιωθεί ως η μεγάλη έκθεση ψηφιακών τεχνολογιών, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Η iNTERLiNKED αποτελεί μετεξέλιξη της επιτυχημένης έκθεσης Music World Expo, με τη διοργάνωση να μετατρέπεται πρωτίστως σε επαγγελματική (b2b) και να εστιάζει περισσότερο σε αναπτυσσόμενους κλάδους όπως του Professional Audio - Visual – Lighting integration, του digital signage, των broadcast media, του smart building και του installation, και τη δικτύωσή και τον έλεγχό τους μέσω IT.
Όπως διαφαίνεται, στο προσεχές χρονικό διάστημα “η Ελλάδα της κρίσης” θα μετατραπεί με σταθερά βήματα στην “Ελλάδα των ευκαιριών’” και η διαδρομή αυτή θα έχει ως οδηγό την τεχνολογία, τις ολοκληρωμένες εφαρμογές και τις δικτυωμένες και ενοποιημένες τεχνολογικά εγκαταστάσεις και το ΙΤ.
Η iNTERLiNKED 2019 είναι μια έκθεση σύγχρονων Τεχνολογιών που αφορά όλους τους τομείς μιας σύγχρονης, έξυπνης και ολοκληρωμένης εγκατάστασης (που περιλαμβάνει ήχο, φως, εικόνα, αυτοματισμούς ελέγχου και ψηφιακή σηματοδότηση), δίνοντας έμφαση στη σύγκλιση, τη διασυνδεσιμότητα και την εύχρηστη λειτουργικότητα όλων των επιμέρους πεδίων: από ένα σύστημα, έως ένα τεχνολογικό οικοσύστημα.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις της iNTERLiNKED θα περιλαμβάνουν το κύριο διήμερο συνέδριο στο οποίο θα συμμετάσχουν Έλληνες και ξένοι ομιλητές και θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες τεχνολογικές και προϊοντικές εξελίξεις σε όλους τους βασικούς εκθεσιακούς τομείς. Θα πραγματοποιηθούν επίσης workshops και σεμινάρια που θα διοργανωθούν από τις συμμετέχουσες εταιρίες καθώς και επιδείξεις και hands-on.
Στο συνέδριο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα μπορέσουν να δώσουν με τις ομιλίες τους μια σαφή και έγκυρη εικόνα από τις τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις στον κάθε βασικό κλάδο της έκθεσης (pro Audio, Visual, Lighting, Venue Installations, Digital Signage, Broadcast, Smart Building), αλλά και να παρουσιάσουν αναλυτικά τις δυνατότητες που παρέχουν όλες οι νέες τεχνολογίες.
Παράλληλα με την iNTERLiNKED, σε ειδικά διαμορφωμένο outdoor stage, θα παρουσιαστούν demos οπτικοακουστικών και φωτιστικών συστημάτων, προκειμένου οι επισκέπτες της έκθεσης να μπορέσουν να διαμορφώσουν την καλύτερη δυνατή άποψη για τα εν λόγω συστήματα.
Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την έκθεση iNTERLiNKED Southeastern Europe (στα Ελληνικά και στα Αγγλικά) και για τις παράλληλες εκδηλώσεις (συνέδρια, συστήματα) μπορείτε να τις βρείτε στο site της έκθεσης, ενώ σε αυτόν τον σύνδεσμο μπορείτε να εκδώσετε, από τώρα, το δωρεάν εισιτήριο εισόδου στην έκθεση.