Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/10/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα 3R USB Renaissance και Master Time Blackstar Edition.

Νέα 3R USB Renaissance και Master Time Blackstar Edition.
2019/09/18, [δ.τ.]

H Ideon Audio ανακοίνωσε ότι είναι διαθέσιμες οι νέες εκδόσεις των reclockers 3R USB Rennaissance και 3R Master Time τα οποία πλέον θα ονομάζονται mk2 και Blackstar Edition αντιστοίχως. Οι νέες συσκευές είναι προϊόν εξέλιξης τόσο στο επίπεδο της τεχνολογίας που ενσωματώνουν όσο και ως προς τα υλικά. Η αναβάθμιση του 3R USB Renaissance απαιτεί την συνολική αλλαγή του κυκλώματος η οποία στοιχίζει 100 ευρώ και γίνεται με αποστολή της στην εταιρία και επιστροφή στον χρήστη.
Η έκδοση Blackstar του 3R Master Time περιλαμβάνει προγραμματιζόμενο μικροεπεξεργαστή τελευταίας γενιάς ο οποίος τρέχει firmware που έχει αναπτύξει η Ideon, προσφέρει ενσωματωμένη ενίσχυση και διόρθωση σήματος USB, τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο μετά την διαδικασία επαναχρονισμού, χρησιμοποιεί πυκνωτές Panasonic os-con (πολυμερούς/αλουμινίου) με ιδιαίτερα χαμηλή ισοδύναμη αντίσταση σειράς (ESR), νέους σταθεροποιητές εξαιρετικά χαμηλού θορύβου, νέο ταλαντωτή με πολύ χαμηλό θόρυβο φάσης (jitter), καθώς και ανασχεδιασμένο τυπωμένο κύκλωμα που εξασφαλίζει μικρότερες διαδρομή του σήματος.
Η εταιρία αναφέρει ότι η νέα έκδοση προσφέρει απτές διαφορές στο επίπεδο της ηχητικής ποιότητας, με καλύτερη στερεοφωνική εικόνα, βελτίωση στην απόδοση των λεπτομερειών, και καλύτερη απόδοση στην περιοχή των χαμηλών συχνοτήτων, στοιχεία που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη φυσικότητα. Η τιμή της συσκευής παραμένει η ίδια και για τους ιδιοκτήτες του παλαιότερου 3R Master Time προσφέρεται δωρεάν αναβάθμιση (θα επιβαρυνθούν μόνο με το κόστος μεταφοράς). Η έκδοση Blackstar πήρε το όνομα της από την ομώνυμη, τελευταία δισκογραφική δουλειά του David Bowie ως φόρος τιμής στη μουσική του μεγαλοφυΐα.

info: Ideon Audio, τηλ.: 210-619.9887, http://www.ideonaudio.com/