Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 26/11/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Exclusive Audio πανελλαδικός Premium Partner της Ideon Audio.

Η Exclusive Audio, πανελλαδικός Premium Partner της Ideon Audio.
2019/11/19 [δ.τ.]

Η Ideon Audio ανακοίνωσε μια μοναδική συνεργασία με την Exclusive Audio, επιλέγοντας την ως Premium Partner για την Ελλάδα. Με βάση την συνεργασία αυτή, η Exclusive Audio θα έχει την δυνατότητα προώθησης, δειγματισμού και πώλησης όλων των προϊόντων της Ideon Audio στην ελληνική αγορά, ενώ, παράλληλα, στο studio της θα υπάρχουν προς ακρόαση όλες οι συσκευές της Ideon.
Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας, η Exclusive Audio προσκαλεί μουσικόφιλους, και λάτρεις της υψηλής ηχητικής απόδοσης, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στους χώρους της, για μια πρώτη παρουσίαση και ακρόαση λύσεων της Ideon Audio οι οποίες είναι απόλυτα ταιριασμένες με τα συστήματα της. Το Open Demo Day θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Exclusive, Αποστολοπούλου 59Β Χαλάνδρι, 152 31, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 17:00.
Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, οι δύο εταιρίες έχουν εργαστεί για την σύνθεση διαφορετικών ηχοσυστημάτων βασισμένων στα ψηφιακά προϊόντα της Ideon Audio τα οποία συνδυάζονται ιδανικά με προϊόντα που αντιπροσωπεύει η Exclusive Audio, παρουσιάζοντας συνολικές λύσεις οι οποίες ”σε κλιμακούμενα επίπεδα ανταγωνίζονται, ξεπερνώντας άνετα σε απόδοση, συστήματα πολλαπλάσιας κατηγορίας τιμής””.
Από πλευράς Ideon Audio, o Γιώργος Λυγεράκης δήλωσε: “η εταιρία μας τα τελευταία δύο χρόνια έχει σημειώσει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στο εξωτερικό, ενώ και στην Ελλάδα έχουμε σημαντικές εγκαταστάσεις κυρίως σε συστήματα πολύ υψηλού επιπέδου. Θεωρούμε ότι η Exclusive Audio είναι ο καταλληλότερος συνεργάτης για την εδραίωση των ψηφιακών μας λύσεων, καθώς διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία, υψηλή τεχνολογική και επαγγελματική κατάρτιση και άριστη γνώση της ελληνικής αγοράς. Ταυτόχρονα, αντιπροσωπεύει εξαιρετικές εταιρίες που μας έδωσαν την δυνατότητα να δημιουργήσουμε συστήματα με εξαιρετικά ηχητικά αποτελέσματα τα οποία όπως είναι εύκολο να διαπιστώσει κάποιος, μιλούν από μόνα τους.”
Από πλευράς Exclusive Audio ο Ιωνάς Σακκής δήλωσε: ”Οι ψηφιακές πηγές σήμερα, για πολλούς λόγους οι οποίοι προσδίδουν σημαντικά πλεονεκτήματα, αναμφισβήτητα αποτελούν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για μια πολύ μεγάλη μερίδα των μουσικόφιλων, αποτελώντας σημαντική τάση της αγοράς των ηχοσυστημάτων. Η Ideon Audio έχει παρουσιάσει μια σειρά καινοτόμων ψηφιακών συσκευών που παρέχουν πολύ υψηλή απόδοση και δίκαια έχουν ήδη κερδίσει διεθνή δημοσιότητα και αναγνώριση. Οι λύσεις της Ideon Audio είναι ιδανικές για την ολοκλήρωσή τους με πληθώρα συσκευών διεθνών οίκων τους οποίους αντιπροσωπεύουμε και ήδη έχουμε σχεδιάσει και δοκιμάσει αρκετά συστήματα τα οποία βρίσκονται στην κορυφή του ανταγωνισμού ως προς την απόλυτη απόδοση τους αλλά και για την σχέση κόστους – ποιότητας, τα οποία με ενθουσιασμό μπορούμε να παρουσιάσουμε σήμερα στο Ελληνικό κοινό. Η πορεία μας στην Ελληνική Αγορά είναι γνωστή άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια. Σε συνεργασία με την Ideon Audio είμαστε σε θέση για την σύνθεση κορυφαίων λύσεων τόσο στους υπάρχοντες πελάτες στους όσο και στους νεοεισερχόμενους στον ψηφιακό ήχο, όσο απαιτητικοί και αν είναι.”
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικώς με τα προϊόντα της Ideon Audio καθώς και το Open Demo Day, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με την Exclusive Audio.

info: The Maestros by Εxclusive Audio, τηλ.: 210-671.0851, http://www.exclusiveaudio.gr/, Ideon Audio, τηλ.: 210-619.9887, http://www.ideonaudio.com/