Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 19/02/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Pearl: Το ασύρματο ηχείο της Cabasse.


Pearl: Το ασύρματο ηχείο της Cabasse.
2018/11/13, [εταιρικό website]

Το Pearl είναι ένα ενεργό, ασύρματο ηχείο, το οποίο βασίζεται στην εμπειρία της εταιρίας από την σχεδίαση του κορυφαίο La Sphere, υιοθετώντας όχι μόνο την σφαιρική καμπίνα αλλά και τις ομοαξονικές μονάδες, για τις οποίες η Γαλλική εταιρία είναι διάσημη. Η ποιότητα κατασκευής είναι αυτή που θα περίμενε κανείς από την Cabasse, με πολύ προσεγμένο φινίρισμα και δύο διαθέσιμα χρώματα, μεταλλικό μαύρο με λεπτομέρειες χρωμίου και λευκό περλέ με ασημένιες λεπτομέρειες.
Η διάμετρος του Pearl είναι 32 εκατοστά, στοιχείο που κάνει το νέο ηχείο το πρώτο κόμπακτ της Cabasse που χρησιμοποιεί τρίδρομη ομοαξονική μονάδα. Αυτή περιλαμβάνει ένα νέο τουίτερ με θόλο από άνθρακα και μαγνητικό σύστημα από νεοδύμιο, καθώς και νέο γούφερ 250 χιλιοστών με ανάρτηση μεγάλης διαδρομής (που ξεπερνά τα 30 χιλιοστά). Η μονάδα προσφέρει στο ηχείο απόκριση 14Hz-27kHz, αναφέρει η εταιρία.
Το Pearl ενσωματώνει ένα αυτόματο σύστημα ισοστάθμισης, βασισμένο σε μικρόφωνο, το οποίο βασίζεται, επίσης, σε τεχνολογία παρόμοια με αυτή που υπάρχει στο La Sphere και προσαρμόζει την απόδοση του ηχείου στα χαρακτηριστικά του χώρου. Το ηχείο μπορεί να λειτουργήσει είτε μόνο του, είτε ως ζεύγος, μέσω ασύρματης σύνδεσης Wi-Fi, ενώ διαθέτει και συμβατικές εισόδους, οπτική και αναλογική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως επιτραπέζιο, είτε τοποθετημένο στον τοίχο.
Σε ό,τι αφορά το streaming, το Pearl υποστηρίζει συνδέσεις μέσω Wi-Fi και Bluetooth και μπορεί να ενσωματωθεί στο σύστημα multiroom της Cabasse (StreamCONTROL). Υποστηρίζει όλα τα συνήθη φορμά αρχείων υψηλής ανάλυσης καθώς επίσης και τις συνήθεις συνδρομητικές υπηρεσίες streaming, ενώ είναι συμβατό και με Google Assistant/Amazon Alexa. Περιλαμβάνεται τηλεχειριστήριο Bluetooth. Η τιμή που έχει ανακοινώσει η εταιρία είναι €2.790.