Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/02/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


M-DAC Nano από την Audiolab: DAC/Ενισχυτής ακουστικών, τσέπης!


M-DAC Nano από την Audiolab: DAC/Ενισχυτής ακουστικών, τσέπης!
2018/11/13, [δ.τ.]

Εν προκειμένω, η Audiolab κυριολεκτεί: Η τελευταία προσθήκη στην σειρά M-DAC συνδέεται και φορτίζεται ασύρματα, έχει πολύ διαστάσεις και μπορεί να μπει σε κάθε τσέπη, προσφέροντας μια λύση σε όσους θέλουν να βελτιώσουν τον ήχο του κινητού τους. Η συσκευή υποστηρίζει μόνον ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth (v4.2) και codecs aptX και AAC για καλύτερη ποιότητα ήχου, ενώ -επιπροσθέτως- μπορεί να πραγματοποιήσει και upsampling στα 32bit/384kHz με επιλογή του χρήστη (ένα mode που σπαταλά περισσότερη ενέργεια, επομένως εξαντλεί την μπαταρία ταχύτερα - υπάρχει και το standard mode για την περίπτωση που απαιτείται οικονομία). Η φόρτιση βασίζεται στην τεχνολογία Qi και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να τοποθετήσει το Nano στην ειδική επιφάνεια. Η μέγιστη αυτονομία φθάνει τις οκτώ ώρες.
Το στάδιο ισχύος του ενισχυτή ακουστικών λειτουργεί σε τάξη Η, μια τοπολογία η οποία βασίζεται στην δυνατότητα μεταβολής της τάσης τροφοδοσίας ανάλογα με τις απαιτήσεις του φορτίου και εξασφαλίζει μεγαλύτερο συντελεστή απόδοσης σε σχέση με την τάξη ΑΒ και ανήκει στην κατηγορία των γραμμικών τοπολογιών, δεν είναι δηλαδή διακοπτική. Η ρύθμιση της στάθμης γίνεται μέσω ενός βηματικού ρυθμιστικού (64 βημάτων) το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον χειρισμό του media player. Ο Nano μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως hands-free καθώς διαθέτει μικρόφωνο, ενώ είναι συμβατός με τις τεχνολογίες φωνητικών εντολών Siri (OS) και Google Assistant (Android).
Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 44x44x14 (χιλιοστά), το βάρος της 28 γραμμάρια και η εμβέλειά της 10 μέτρα. Συνοδεύεται από προστατευτική θήκη και ειδικό κλιπ για την στερέωση σε τσέπες και ζώνες.

info: Audio Evolution, τηλ.: 210-959.6288, http://www.audioevolution.gr/, http://www.audiolab.co.uk/