Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/02/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


ATH-AP2000Ti: Νέα κορυφαία ακουστικά από την Audio Technica.


ATH-AP2000Ti: Νέα κορυφαία ακουστικά από την Audio Technica.
2019/01/08, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής παρουσίασε στις αρχές της χρονιάς ένα νέο κορυφαίο over-ear μοντέλο το οποίο βασίζεται σε μερικές από τις πλέον γνωστές τεχνολογίες που έχει αναπτύξει, μεταξύ των οποίων οι μονάδες με διάφραγμα DLC και μαγνητικό σύστημα Permendur.
Η σχεδίαση των νέων ακουστικών βασίζεται σε κάψες κλειστού τύπου, κατασκευασμένες από τιτάνιο, οι οποίες χρησιμοποιούν την τεχνολογία D.A.D.S (Double Air Damping System) και σε μονάδες με διαφράγματα 53 χιλιοστών που έχουν επικάλυψη DLC (Diamond-Line Carbon) και προσφέρουν απόκριση 5Hz-50kHz. Τα πηνία φωνής τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να βρίσκονται στο κέντρο του χώρου που περικλείει η κάψα, μια προσέγγιση την οποία η Audio-Technica ονομάζει CMT και εξασφαλίζει, όπως αναφέρει, καλύτερη ροή του αέρα στο εσωτερικό των ακουστικών, βελτιώνοντας την απόδοση στην περιοχή των μεσαίων και των υψηλών συχνοτήτων.
Τα ακουστικά διαθέτουν ένα custom βύσμα της Audio-Technica στο οποίο μπορούν να τοποθετηθούν καλώδια τερματισμένα είτε με το κλασικό TRS 3.5mm για single ended συνδέσεις είτε καλώδια τερματισμένα με βύσμα 4.4mm για balanced συνδέσεις. Τα ακουστικά συνοδεύονται από τρία διαφορετικά καλώδια, δύο με βύσμα TRS 3.5mm (σε δύο μήκη) και ένα με βύσμα 4.4mm/πέντε επαφών για ενισχυτές που υποστηρίζουν balanced σύνδεση.
Τα μαλακά μέρη των ATH-AP2000Ti τα οποία έρχονται σε επαφή με το κεφάλι και τα αυτιά του ακροατή, είναι κατασκευασμένα από μαλακό δέρμα για άνεση κατά τις μακρόχρονες ακροάσεις και τα ακουστικά διαθέτουν σκληρή θήκη για την προστασία τους και τον συνήθη προσαρμογέα για βύσματα 1/4 της ίντσας.

info: Βιντεορυθμός Α.Ε., τηλ.: 210-642.3000, http://www.videorythmos.gr/, http://eu.audio-technica.com/