Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/03/2019

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ειδική περιορισμένη έκδοση του A20i της Audio Hungary.


Ειδική περιορισμένη έκδοση του A20i της Audio Hungary.
2019/02/22, [δ.τ.]

Η Audio Hungary ανακοίνωσε την κατασκευή 20 κομματιών από την σειρά Qualiton A20i σε μια ειδική, Limited, έκδοση η οποία διαφοροποιείται σε σχέση με το κλασικό μοντέλο σε θέματα αισθητικής αλλά και σε κάποια υλικά.
Στις εξωτερικές, άμεσα ορατές, διαφορές, περιλαμβάνονται τα νέα, χρωμιωμένα καλύμματα των μετασχηματιστών, το επίσης χρωμιωμένο ποτενσιόμετρο έντασης, ενώ σε επίπεδο κυκλώματος, χρησιμοποιούνται νέοι πυκνωτές σήματος και, επιπλέον, ο αγοραστής θα έχει επιλογή μεταξύ τεσσάρων διαφορετικών λυχνιών εξόδου, καθώς ο ενισχυτής θα διατίθεται, εναλλακτικά με τις 5881 της Tung-sol, τις KT77 της Genalex, τις 6L6WC από το Tune Amp Doctor (TAD) και τις 5881WXT της Sovtec.
Όποιος αποκτήσει έναν από τους είκοσι συλλεκτικούς ενισχυτές, θα βρει μέσα στην συσκευασία και το σχετικό πιστοποιητικό γνησιότητας/περιορισμένης έκδοσης.
Ο κλασικός Qualiton A20i είναι ο μικρότερος από τους δύο ολοκληρωμένους ενισχυτές της Audio Hungary και βασίζεται σε ένα στάδιο εξόδου push-pull σε τάξη A και αποδίδει 20W με δύο 5881. Χρησιμοποιεί ECC83 για το στάδιο εισόδου και E88CC στη θέση της οδηγήτριας. Διαθέτει τρεις εισόδους στάθμης line.

info: Chameleon Audio, τηλ.: 213-027.7796, http://www.chameleonracks.com/, http://audiohungary.com/