Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 12/06/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Το πρώτο 4Κ HDR Media Player με Dual HDMI.




Το πρώτο 4Κ HDR Media Player με Dual HDMI.
2018/05/31, [δ.τ.]

Η Zappiti, παρουσίασε το One SE 4K HDR, το πρώτο στον κόσμο media player με έξοδο εικόνας 4Κ HDR, “Zappiti Video” media center και διπλή έξοδο HDMI. Η νέα συσκευή υποστηρίζει σκληρό δίσκο 3.5 ιντσών, αποκωδικοποίηση Dolby Atmos/DTS:X και μια ενδιαφέρουσα σειρά από ευκολίες.
Με υποστήριξη των περισσότερων φορμά εικόνας και ήχου, κωδικοποιήσεων και container αρχείων συμπεριλαμβανομένων και των πλέον πρόσφατων στάνταρ εικόνας όπως τα HDMI 2.0a, Ultra HD 4K, HDR, 3D υποτίτλων και του HEVC/H.265 (έως 10-Bit), το Zappiti One SE 4K HDR θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς στον κόσμο των media player, αναφέρει η εταιρία. H συσκευή διαθέτει διπλή έξοδο HDMI, εσωτερική υποδοχή για σκληρό δίσκο SATA 3.5 ιντσών με δυνατότητα hot swap (έως 16TB) και προσφέρει ισχυρές δυνατότητες δικτύωσης με Wi-Fi 5G και Gigabit Ethernet. Είναι συμβατό με τα περισσότερα φορμά ήχου και εικόνας, όπως UHD ISO, BD ISO, M2TS, MKV, Dolby Atmos, DTS:X και HiRes έως 32 bit. Επίσης, είναι συμβατό και με τη νέα εφαρμογή Zappiti Video, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία Home Theater.
“Οι σύγχρονοι καταναλωτές αποζητούν την απόλαυση υλικού υψηλής ευκρίνειας στις Ultra HD τηλεοράσεις τελευταίας γενιάς, παραμένοντας όμως με τον παλιό AV ενισχυτή τους, που δεν είναι συμβατός με την τεχνολογία 4K HDR. Η πρόκληση για τους καταναλωτές είναι η εύρεση ενός media player με την ικανότητα απόδοσης αυτής της οπτικοακουστικής εμπειρίας, σε προσιτό κόστος και χωρίς την ανάγκη αλλαγής του AV ενισχυτή τους” αναφέρει ο Christophe Cherel, Business Development Manager της Zappiti, ο οποίος προσθέτει ότι “η νέα σειρά Zappiti 4Κ HDR προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις, με εντυπωσιακή, κρυστάλλινα καθαρή ποιότητα εικόνας, με 4 φορές την ανάλυση Full HD συν HDR, χωρίς ψηφιακό θόρυβο, τόσο σε εικόνα όσο και σε ήχο, χάρη στη διπλή έξοδο HDMI. Το Zappiti One SE 4K HDR επιτρέπει την απόλαυση εικόνας 4K HDR και ήχου HD, χωρίς την ανάγκη αντικατάστασης του παλαιότερου AV ενισχυτή σας”.
Σε όλα αυτά, έχει προστεθεί και η νέα έκδοση της εφαρμογής Zappiti Video, η οποία επιτρέπει στο One SE 4K HDR να προσφέρει μια ολοκαίνουρια εμπειρία εικόνας και ήχου, με σύγχρονα, εντυπωσιακά γραφικά και υψηλή ευχρηστία, πλοήγηση με εξώφυλλα αλλά και πλήθος νέων ευκολιών. H συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά στην τιμή των €349.

info: Projecting & Sounding Art, τηλ.: 210-994.9071-072, http://www.projecting-art.com/, http://zappiti.com/