Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 13/11/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Pro-Ject αναβάθμισε το Primary σε Primary E.


Η Pro-Ject αναβάθμισε το Primary σε Primary E.
2018/08/15, [δ.τ.]

Ένα από τα πλέον επιτυχημένα προϊόντα του γνωστού κατασκευαστή από την Αυστρία, το Primary, το οποίο παρουσιάστηκε στο τέλος του 2016 απέκτησε μια νέα, αναβαθμισμένη, έκδοση την Primary Ε. Στόχος του νέου μοντέλου είναι να διατηρήσει την χαμηλή τιμή και να προσφέρει την γνωστή ποιότητα κατασκευής την οποία έχουν συνηθίσει οι φίλοι της εταιρίας.
Με βάση τα όσα αναφέρει η ίδια η εταιρία, το Primary E βασίζεται στις σχεδιαστικές γραμμές και σε λύσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο στο Elemental όσο και στο Essential ΙΙ, ένας συνδυασμός που προσφέρει, όπως αναφέρει η Pro-Ject, προσεγμένη αισθητική και καλή ποιότητα κατασκευής. Όπως και το αρχικό μοντέλο, το Primary E χρησιμοποιεί τον βραχίονα από αλουμίνιο του Elemental (με μήκος 8.6 ιντσών και ανάρτηση με σημεία επαφής από σάπφειρο), μια σχεδίαση η οποία είναι βελτιστοποιημένη για δεχτεί την κεφαλή OM της Ortofon. Η συσκευή παραδίδεται με την κεφαλή εγκατεστημένη και ρυθμισμένη, επομένως ο χρήστης δεν χρειάζεται να ασχοληθεί μαζί της.
Η βασική διαφορά του “E” από το αρχικό Primary βρίσκεται στον κινητήρα. Σε αντίθεση με το αρχικό μοντέλο, εδώ χρησιμοποιείται ένας σύγχρονος κινητήρας AC απευθείας τροφοδοτούμενος από το δίκτυο. Η προσέγγιση αυτή, αναφέρει η εταιρία, έχει ήδη χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε άλλα μοντέλα μεταξύ των οποίων και το Debut Carbon και δεν απαιτεί την χρήση εξωτερικού τροφοδοτικού. Η μετάδοση γίνεται και στην περίπτωση του “E” μέσω ιμάντα, στην περιφέρεια του πλατό.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-5221.524, http://www.orpheusaudio.gr/, http://www.project-audio.com/