Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 08/05/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


electron28n: Η mamalos cables παρουσίασε καλώδιο τροφοδοσίας.


electron28n: Η mamalos cables παρουσίασε καλώδιο τροφοδοσίας.
2018/04/16, [δ.τ.]

Το electron28n είναι ένα καλώδιο ρεύματος βαρέως τύπου, ιδιαίτερα χαμηλής αντίστασης, κατασκευασμένο από καθαρό ελληνικό χαλκό και νανοσωλήνες άνθρακα, με σύστημα ψύξης των αγωγών του, ενσωματωμένο υψίσυχνο φίλτρο νανοτεχνολογίας, και ανεξάρτητες θωρακίσεις, πιστοποιημένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.
Σύμφωνα με την mamalos, το νέο "ήλεκτρον" δεν παρουσιάζει σχεδόν καμία ηχητική υπογραφή στο μεταφερόμενο σήμα, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί υπεραγώγιμους νανοσωλήνες μέσα στη μάζα όσο και σε απευθείας επαφή με τους αγωγούς οι οποίοι μεταξύ άλλων λειτουργούν ως υψίσυχνο φίλτρο απορροφώντας πάνω στη μάζα τους τον ηλεκτρικό θόρυβο του δικτύου, εξασφαλίζοντας έτσι διαφάνεια, φυσικότητα και αξιοσημείωτη ανάλυση σε κάθε σύστημα, ανεξαρτήτως κόστους.
Το electron28n είναι ένα αρκετά βαρύ αλλά σχετικά εύκαμπτο σύστημα καλωδίων ρεύματος πολύ χαμηλής αντίστασης (0,025Ω/m) σε έναν όμορφο χρωματικό συνδυασμό, ασημί με μαύρο. Είναι ικανό να μεταφέρει ρεύμα έντασης μέχρι 28Α και ισχύος μέχρι και 6,5kW και αποτελείται από τρία εξωτερικά πλεγμένα, εντελώς ξεχωριστά μονωμένα και ανεξάρτητα θωρακισμένα καλώδια ρεύματος για την φάση, τον ουδέτερο και την γείωση.
Εσωτερικά, κάθε καλώδιο αποτελείται από δυο βαριάς κατασκευής κατάλληλα πλεγμένους μονόκλωνους αγωγούς, ειδικά κατασκευασμένους από χαλκό OFC πολύ υψηλής καθαρότητας (99,999%) από πρωτογενές ελληνικό μετάλλευμα. Κάθε αγωγός εμπλουτίζεται σε μοριακό επίπεδο και σε πολύ συγκεκριμένες συνθήκες με υπεραγώγιμους νανοσωλήνες άνθρακα, μέσω της χρήσης ενός μοναδικού masterbatch το οποίο έχει αναπτυχθεί ειδικά από την mamalos cables. Στην συνέχεια κάθε αγωγός, σε μια διαδικασία που διαρκεί αρκετές ημέρες, περιβάλλεται από 46 στρώσεις του ίδιου masterbatch οι οποίες στην ουσία λειτουργούν μαζί με τους αγωγούς ως ένα αγώγιμο σύνολο, μετατρέποντας ταυτόχρονα το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που σχηματίζεται γύρω από κάθε εμπλουτισμένο αγωγό ξανά σε ρεύμα. Έτσι αυξάνεται τόσο η αγωγιμότητα του καλωδίου όσο και η συνολική ταχύτητα διάδοσης, αναφέρει η εταιρία.
Η όλη κατασκευή του αγωγού περιβάλλεται τελικά από υπέρ-υψηλής ποιότητας PVC και ξεχωριστή εξωτερική θωράκιση από πυκνό πλέγμα επικασσιτερωμένου χαλκού, γειωμένη στο δίκτυο με τοπολογία αστέρα. Επιπρόσθετα, οι 46 στρώσεις masterbatch έχουν μελετηθεί ειδικά ούτως ώστε να λειτουργούν ως ένα εξαιρετικό μέσο εξάλειψης των κραδασμών, ελαχιστοποιώντας παράλληλα την τριβή των αγωγών με το περίβλημα από PVC.
Κάθε electron28n έχει μήκος τουλάχιστον 1,5 μέτρα ώστε να καθίσταται αποτελεσματικό το υψίσυχνο φίλτρο νανοτεχνολογίας που ενσωματώνει, ενώ παρέχεται απομαγνητισμένο και στρωμένο από ειδικά μηχανήματα. Έρχεται τερματισμένο με πολύ υψηλής ποιότητας ακροδέκτες κατασκευασμένους από χαλκό καθαρότητας 99,999% και εξωτερική επίστρωση από πλατίνα. Τέλος, παρέχεται εγγύηση τεσσάρων ετών.