Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 31/10/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της Keces Audio στην ελληνική αγορά.


Τα προϊόντα της Keces Audio στην ελληνική αγορά.
2018/10/17, [δ.τ.]

Η South Sounds ανακοίνωσε ότι έκλεισε συμφωνία για αποκλειστική αντιπροσώπευση σε Ελλάδα και Κύπρο με την εταιρεία Keces Audio (προφέρεται “Κέσις”). Η Keces εξειδικεύεται σε προϊόντα ρεύματος αλλά προσφέρει και κλασσικά προϊόντα Hi-Fi.
Με βάση το σχετικό δελτίο τύπου, η Keces Audio, ιδρύθηκε το 2002 και μπήκε στην αγορά κατασκευάζοντας μετασχηματιστές για audiophile εφαρμογές, προσφέροντας τους, ως OEM, σε άλλους επώνυμους κατασκευαστές. Απέκτησε έτσι μεγάλη εξειδίκευση, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και για πάνω από μία δεκαετία παράγει απομονωτές/φίλτρα τροφοδοσίας και conditioners.
Ο κατάλογος με τα προϊόντα της Keces περιλαμβάνει μια ποικιλία από μοντέλα που χρησιμοποιούν δακτυλιοειδείς μετασχηματιστές και είναι κατάλληλα για χρήση σε χώρες της Ασίας, της Αμερικής και της Ευρώπης. Παράλληλα, έχει σημαντικό μερίδιο και στην αγορά των after market γραμμικών τροφοδοτικών με προϊόντα που χρησιμοποιούν επίσης δακτυλιοειδείς μετασχηματιστές. Το κορυφαίο μοντέλο P8 μπορεί να τροφοδοτήσει 2 διαφορετικές συσκευές με δυνατότητα παροχής ρεύματος 4Α σε διαφορετικές τάσεις, κατ' επιλογήν, ενώ παράλληλα διαθέτει παροχή τάσης 5V σε μια τρίτη έξοδο με βύσμα USB. Ζυγίζει 6 κιλά και βασίζεται σε θωρακισμένο σασί από αλουμίνιο, με πολύ προσεγμένη κατασκευή.
Εκτός από τα προϊόντα που σχετίζονται με την ποιότητα της τροφοδοσίας, η Keces προσφέρει μια σειρά συσκευών ήχου, ανάμεσα στις οποίες υπάρχει ένας προενισχυτής phono με εξωτερικό τροφοδοτικό (Εphono), ένα combo DAC/προενισχυτή/ενισχυτή ακουστικών (S3), ένας τελικός ενισχυτής (S125), ενώ έχει ανακοινωθεί (για το εγγύς μέλλον) και ένας ολοκληρωμένος ενισχυτής με δυνατότητα streaming μέσω USB (E40).