Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 20/11/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ξεκινά το Ήχος Εικόνα Show 2018.




Ξεκινά το Ήχος Εικόνα Show 2018.
2018/11/20, [εταιρικό website]

Το διήμερο, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η εφετινή έκθεση “Ήχος Εικόνα Show 2018”, κατά την διάρκεια της οποίας οι audiophiles μπορούν να δουν από κοντά και να ακούσουν συσκευές ήχου υψηλού επιπέδου. Το Show θα φιλοξενηθεί, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel.
Με βάση τα στοιχεία που έχει δώσει στη δημοσιότητα ο διοργανωτής, στην έκθεση θα επιδειχθούν προϊόντα από 80 (και παραπάνω) κατασκευαστές, τους οποίους εκπροσωπούν στην Ελληνική αγορά περισσότερες από 30 σημαντικές (νεότερες και παραδοσιακές) εταιρίες αντιπροσώπευσης, ανάμεσά τους οι ΕΤΥΤ, Golden Acoustics, South Sounds, Chameleon Audio Studio 17, Ακουστική Κρήτης, Solid Foundation, Sound Gallery, Orpheus Audio, Βιντεορυθμός και Aurion Image & Sound. Δεν θα λείπουν, επίσης, κάποια μεγάλα ονόματα των καταναλωτικών ηλεκτρονικών, όπως η Samsung, η Sony, η LG και η Intersys. Παρόντες θα είναι και οι Έλληνες κατασκευαστές, με τις Audio Technologies, Ideon Audio, LAB12, Rois Acoustics και Tsakiridis Devices να έχουν ανακοινώσει την συμμετοχή τους.
Εφέτος, για την είσοδο στην έκθεση θα απαιτείται είτε η πληρωμή εισιτηρίου (€2 για κάθε ημέρα ή €3 και για τις δύο ημέρες), είτε η κατοχή ειδικής πρόσκλησης η οποία υπάρχει στο τρέχον τεύχος (Νοεμβρίου) του περιοδικού Ήχος+ Sound Vision, το οποίο κυκλοφορεί στα περίπτερα και η οποία ισχύει για μία ημέρα.
Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από τις 09:30 μέχρι τις 21:00 για το Σάββατο 24/11 και 09:00 έως 20:00 για την Κυριακή 25/11. Η διεύθυνση του Radisson Blu Park είναι Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, 106 82.