Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/09/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Μαγνητοστατικά/planar ακουστικά για φορητές συσκευές από την Hifiman.

Μαγνητοστατικά/planar ακουστικά για φορητές συσκευές από την Hifiman.
2018/07/13, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής ακουστικών παρουσίασε το Ananda (η λέξη για την ευδαιμονία στα σανσκριτικά), ένα ακουστικό ανοικτού τύπου με επίπεδες/μαγνητοστατικές μονάδες το οποίο είναι βελτιστοποιημένο για χρήση με φορητές συσκευές όπως είναι τα προσωπικά media players, τα tablets και τα smartphones. Με βάση το σχετικό δελτίο τύπου, η εταιρία βασίστηκε σε διαφράγματα με πολύ χαμηλή μάζα η οποία εξασφαλίζει την απαραίτητη ευαισθησία και μπορούν να αποδώσουν μέχρι 103dB, προσφέροντας πολύ χαμηλές παραμορφώσεις.
Σύμφωνα με την Hifiman, ο σχεδιασμός των ακουστικών θέτει νέα στάνταρτ σε θέματα απόδοσης και άνεσης, με την διαμόρφωση της κάθε κάψας να ακολουθεί το φυσικό σχήμα του αυτιού και να ελαχιστοποιεί τις ανακλάσεις και την στέκα να βασίζεται στην γνωστή “διπλή” αρχιτεκτονική (μεταλλικό έλασμα σε συνδυασμό με ιμάντα) η οποία εξασφαλίζει ομοιογενή πίεση στο κεφάλι για άνετες ακροάσεις ακόμη και αν διάρκεια τους είναι μεγάλη.
Τα Ananda ζυγίζουν κάτι λιγότερο από 400gr, έχουν απόκριση συχνότητας 8Hz-55kHz και η ονομαστική τους αντίσταση είναι 25Ω. To καλώδιό τους είναι τερματισμένο με ένα καλής ποιότητας βύσμα TRS 3.5mm.

info: Chameleon Audio, τηλ.: 213-027.7796, http://www.chameleon-audio.com/, http://hifiman.com/