Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 18/01/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Electronicanto: Online media με πάθος για την τεχνολογία!


Electronicanto: Online media με πάθος για την τεχνολογία!
2018/01/16, [δ.τ.]

Το "-anto" συμβολίζει το ακραίο πάθος. Electronicanto είναι το πάθος για τα ηλεκτρονικά και την τεχνολογία. Είναι επίσης το όνομα της νέας ιστοσελίδας που είναι στη διάθεση των φίλων της εικόνας, του ήχου, του gaming και των gadget, εδώ και μερικές εβδομάδες.
Αν είστε ένας από αυτούς, στο www.electronicanto.net θα βρείτε αναλυτικές δοκιμές για τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές που κυκλοφορούν σήμερα στην ελληνική αγορά, θα ενημερώνεστε για τις σημαντικότερες τεχνολογικές ειδήσεις και εξελίξεις και θα διαβάζετε πρώτοι τις ανακοινώσεις των εταιρειών του χώρου.
Το Electronicanto απευθύνεται στους ενθουσιώδεις χρήστες, και σε όλους όσους η τεχνολογία αποτελεί ένα σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και της ζωής τους γενικότερα. Η ύλη του, εκτός από επίκαιρη, είναι και ιδιαίτερα προσεγμένη, καθώς αρθρογραφούν με μεράκι και υπευθυνότητα έμπειροι δημοσιογράφοι, που επίσης είναι λάτρεις της τεχνολογίας, σε κάθε της έκφανση.
Αν δραστηριοποιήστε επαγγελματικά στο χώρο των Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών, του ITC και του IT, στο Electronicanto θα ενημερωθείτε για τις σημαντικότερες επιχειρηματικές εξελίξεις στους κλάδους που σας αφορούν. Αν είστε επιχειρηματίας ή startuper, μπορείτε να γνωρίσετε μέσα από τη νέα ιστοσελίδα, το πώς οι νέες τεχνολογίες μπορούν να δώσουν ώθηση στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.
Από το Electronicanto δε λείπουν εκείνα τα άρθρα που αγαπούν όλοι οι ψαγμένοι χρήστες: χρηστικά θέματα "How-To", αναλύσεις, απόψεις ενώ, φυσικά, το site έχει παρουσία και στα social media με στόχο την καλύτερη και αμεσότερη επικοινωνία με τους αναγνώστες του. Ακολουθήστε το Electronicanto στο Facebook, στο Instagram, στο Linkedin και στο Twitter και απολαύστε στις σελίδες του το πάθος μας για την τεχνολογία και τα gadgets!