Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 04/06/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Οικονομικοί ραδιοενισχυτές AV από την Denon.

Οικονομικοί ραδιοενισχυτές AV από την Denon.
2018/05/16, [δ.τ.]

Η Denon παρουσίασε πρόσφατα δύο νέους ραδιοενισχυτές AV, στο entry level, με πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ο AVR-X550BT και ο AVR-X250BT είναι ένα καλό πρώτο βήμα για τους νεοεισερχόμενους στον οικιακό κινηματογράφο, καθώς προσφέρουν τη ηχητική ποιότητα για την οποία είναι γνωστός ο κατασκευαστής από την Ιαπωνία, μαζί με μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά, χωρίς όμως να τους εξαντλούν οικονομικά.
Ο AVR-X550BT προσφέρει πλήρη συμβατότητα 4K, Dolby Vision, HDR (High Dynamic Range), HLG (Υβριδικά Log-Gamma), ARC (Audio Return Channel), ασύρματο audio streaming μέσω Bluetooth και μια σειρά από άλλες ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να συνδέσει τον ενισχυτή στην τηλεόραση με ένα απλό καλώδιο HDMI.
Η εγκατάσταση των ενισχυτών είναι πολύ απλή υπόθεση και επιτυγχάνεται μέσω της κορυφαίας Βοήθειας Ρυθμίσεων της Denon και του αντίστοιχου interface (GUI). Επιπλέον, Ο AVR-X550BT διαθέτει μικρόφωνο που επιτρέπει στο χρήστη να πραγματοποιήσει μέτρηση/ρύθμιση του συστήματος ώστε να το προσαρμόσει στην ακουστική του χώρου ακρόασης, για καλύτερη απόδοση. Η ειδική εφαρμογή 500 Series επιτρέπει τον έλεγχο του AVR-X550BT από το smartphone.
Ο ενισχυτής προσφέρει πέντε εισόδους HDMI, υποστηρίζει ήχο 5.2 καναλιών και αποδίδει 5x130W, ισχύς η οποία είναι παραπάνω από αρκετή για να προσφέρει όλες τις συγκινήσεις του οικιακού κινηματογράφου, αναφέρει η εταιρία. Ο AVR-X550BT είναι συμβατός με Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio και διαθέτει έξοδο για την σύνδεση δύο υπογούφερ, για όσους θέλουν ακόμη περισσότερη ισχύ στην περιοχή των πολύ χαμηλών συχνοτήτων. Είναι, επίσης συμβατός με αρχεία MP3, WMA, FLAC και MPEG-4/AAC μέσω θύρας USB στην πρόσοψη. Ο μικρότερος AVR-X250BT προσφέρει, επίσης, πέντε εισόδους HDMI και αποδίδει την ίδια ισχύ, αλλά υποστηρίζει ήχο 5.1 καναλιών.
Και οι δύο ενισχυτές είναι διαθέσιμοι στην ελληνική αγορά, μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Denon και οι τιμές τους είναι €359,- για τον AVR-X550BT και €289,- για τον AVR-X250BT.

info: Κινοτεχνική, τηλ.: 210-960.1071-2, http://www.kinotechniki.gr/, http://www.denon.com/