Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 23/04/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέο υπογούφερ από την Dali, για ταινίες και μουσική.

Νέο υπογούφερ από την Dali, για ταινίες και μουσική.
2018/04/18, [δ.τ.]

Όπως αναφέρει η εταιρία, το SUB C-8 D είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να υποστηρίξει τόσο ένα σύστημα οικιακού κινηματογράφου όσο και ένα συμβατικό δικαναλικό σύστημα ήχου, περιλαμβάνοντας ένα οκτάιντσο γούφερ το οποίο οδηγείται από έναν ενισχυτή 170W και διπλή είσοδο LFE/Line.
Το γούφερ το οποίο χρησιμοποιείται ακτινοβολεί προς το δάπεδο, εξασφαλίζοντας ευκολότερη τοποθέτηση και μικρότερη επίδραση της θέσης στην τελική απόκριση συχνότητας. Βασίζεται σε έναν κώνο από χαρτοπολτό. Το συγκεκριμένο υλικό, σύμφωνα με την Dali προσφέρει πολύ καλά χαρακτηριστικά παραμόρφωσης σε υψηλές στάθμες και οδηγείται από έναν μεγάλο μαγνήτη στο διάκενο του οποίου κινείται ένα πηνίο φωνής με διάμετρο λίγο μεγαλύτερη της μίας ίντσας, ειδικά σχεδιασμένο (μαζί με την ανάρτηση) για μεγάλες διαδρομές. Τόσο το πηνίο φωνής όσο και το μαγνητικό σύστημα είναι κατασκευασμένα ώστε να κυκλοφορεί ελεύθερα ο αέρας, εξασφαλίζοντας καλύτερη ψύξη αλλά και μικρότερες μεταβολές της πίεσης πίσω από τον κώνο.
Η οδήγηση της μονάδας γίνεται από έναν ενισχυτή με διακοπτικό στάδιο εξόδου ο οποίος, με βάση τα δημοσιευμένα χαρακτηριστικά, προσφέρει αρκετά υψηλό δυναμικό περιθώριο, φθάνοντας τα 220W κορυφής. Ο ενισχυτής διαθέτει ρυθμιστικά κέρδους, συχνότητας αποκοπής και φάσης, ώστε να διευκολύνεται η εγκατάσταση του sub σε κάθε σύστημα και κάθε χώρο. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω διακοπτικού τροφοδοτικού, μια επιλογή η οποία δίνει μια έντονα οικολογική προσωπικότητα στο C-8 D, καθώς καταναλώνει μόλις 0.4W σε κατάσταση αναμονής και ο συντελεστής απόδοσης του ενισχυτή, συνολικά, φθάνει το 70%. Εξασφαλίζει επίσης ότι δεν αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες κατά την λειτουργία, γεγονός που επέτρεψε στην Dali να σχεδιάσει μια καμπίνα από την οποία δεν προεξέχουν ψύκτρες.
Το SUB C-8 D είναι διαθέσιμο με μαύρο ή λευκό φινίρισμα ώστε να ταιριάζει με τα περισσότερα ηχεία και να είναι ουδέτερο, από αισθητικής άποψης, στον χώρο. Η στήριξή του στα δάπεδο γίνεται με ακίδες κατασκευασμένες από συνθετικό υλικό, οι οποίες το διατηρούν σε ύψος 30 χιλιοστών, ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία του γούφερ.

info: Κινοτεχνική, τηλ.: 210-960.1071-2, http://www.kinotechniki.gr/, https://www.dali-speakers.com/