Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/10/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Bowers & Wilkins παρουσίασε την νέα σειρά 600.


Η Bowers & Wilkins παρουσίασε την νέα σειρά 600.
2018/08/20, [δ.τ.]

Η έκτη κατά σειρά έκδοση της σειράς 600 είναι, κατά τα φαινόμενα, μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους αναζητούν καλή ποιότητα σε μια σχετικώς οικονομική κατηγορία τιμής, βασισμένη, μάλιστα, σε μερικές από τις κορυφαίες τεχνολογίες που έχουμε δει στις κορυφαίες σειρές προϊόντων του γνωστού κατασκευαστή.
Σύμφωνα με δηλώσεις ανθρώπων της εταιρίας, η νέα σειρά μπορεί να θεωρηθεί ως η εισαγωγική της εταιρίας και, ταυτόχρονα, τιμά την γενική φιλοσοφία του ιδρυτή της, John Bowers, σε ότι αφορά την ποιότητα του ήχου στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Οι Βρετανοί, φαίνεται να έχουν “κατεβάσει” στην σειρά 600 μερικές από τις λύσεις που έχουν χρησιμοποιήσει στην κορυφαία σειρά 800 Diamond, ανάμεσά τους και το γνωστό μιντ “Continumm Cone” τον διάδοχο του κλασικού και αναγνωρίσιμου κώνου από κέβλαρ.
Τα ηχεία της σειράς χρησιμοποιούν μια βελτιωμένη έκδοση του τουίτερ διπλού θόλου της εταιρίας (Decoupled Double Dome), ενώ το κορυφαίο μοντέλο, 603, βασίζεται σε νέα γούφερ με κώνο από χαρτί. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα (Matte Black/Satin White) και, αυτή τη στιγμή, περιλαμβάνει τρία ηχεία, το κορυφαίο δαπέδου 603 και δύο μοντέλα βάσης/ραφιού (606 και 607). Υπάρχει επίσης ένα μοντέλο για χρήση στην θέση του κεντρικού καναλιού (HTM6), ενώ οι πολύ χαμηλές συχνότητες μπορούν να ανατεθούν σε ένα από τα υπάρχοντα τρία μοντέλα υπογούφερ της προηγούμενης σειράς 600 (ASW610XP, ASW610 και ASW608), με νέα, όμως, φινιρίσματα.

info: Ν. Ι. Λάιος Α.Ε., τηλ.: 210-862.9513, http://www.laiosav.gr/, http://www.bowers-wilkins.com/