Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 05/06/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


H AURALiC παρουσίασε τις εκδόσεις G1 των Aries και Vega.


H AURALiC παρουσίασε τις εκδόσεις G1 των Aries και Vega.
2018/05/10, [δ.τ.]

Ο μετατροπέας d/a Vega και το streamer Aries είναι οι δύο συσκευές που έβαλαν για τα καλά την Auralic στην παγκόσμια αγορά. Τώρα, η εταιρία ανακοίνωσε αναβαθμισμένη έκδοση και για τις δύο αυτές συσκευές οι οποίες ανέβηκαν στο επίπεδο “G”, παραμένοντας ωστόσο κοντά στην κατηγορία τιμής των αρχικών μοντέλων.
Το Aries G1 μπορεί να πραγματοποιήσει streaming μέσω του οικιακού δικτύου και του διαδικτύου αλλά και να “δει” συσκευές αποθήκευσης που συνδέονται στη θύρα USB. Ο χρήστης έχει πρόσβαση στις δημοφιλείς σχετικές υπηρεσίες (Tidal, Qobuz Spotify) και η συσκευή βασίζεται στην γνωστή πλατφόρμα της εταιρίας (Lightning) και στην αντίστοιχη εφαρμογή ελέγχου DS (η οποία είναι συμβατή με iOS). Η έκδοση G1 είναι συμβατή με Airplay και SongCast και μπορεί να λειτουργήσει ως Roon endpoint.
Το νέο Aries υποστηρίζει stream μέχρι 32-bit/384kHz και DSD512 μέσω ασύρματης δικτύωσης και η ψηφιακή επεξεργασία βασίζεται στα ίδια ηλεκτρονικά που χρησιμοποιούνται στο κορυφαίο Aries G2, το οποίο παρουσιάστηκε πέρυσι, δηλαδή στην πλατφόρμα Tesla G2, με μνήμη 2GB, μνήμη cache 1GB και εσωτερική χωρητικότητα 8GB. Το σασί ακολουθεί τις σχεδιαστικές γραμμές της σειράς G και υπάρχει έγχρωμη οθόνη 4 ιντσών καθώς και πλήκτρα για εύκολη πλοήγηση. Το Aries G1 διαθέτει διπλό γραμμικό τροφοδοτικό (στην λογική του G2).
O Vega G1 έχει κάνει ένα ουσιώδες βήμα εξέλιξης σε σχέση με τον αρχικό Vega, καθώς τώρα προσφέρει και δυνατότητες streaming μέσω του δικτύου, βασιζόμενος στην πλατφόρμα Tesla και έχοντας την δυνατότητα να διαχειριστεί σήματα 32/384 και DSD512. Οι δυνατότητες ελέγχου είναι παρόμοιες με αυτές του Aries (Lightning/DS) και ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στις υπηρεσίες Tidal, Qobuz και Spotify. Η συσκευή είναι, επίσης, RoonReady.

info: Aurion Image&Sound, τηλ.: 210-808.8902, http://www.aurion.gr/, http://www.auralic.com/