Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 11/12/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Audio-Technica έκανε το ATH-M50x ασύρματο!


Η Audio-Technica έκανε το ATH-M50x ασύρματο!
2018/10/30, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής ανακοίνωσε, πριν από λίγο καιρό, την ασύρματη έκδοση του κλασικού ακουστικού ATH-M50x, ενός μοντέλου το οποίο έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλές τόσο στον χώρο του επαγγελματικού ήχο όσο και μεταξύ των καθημερινών, απλών χρηστών.
Το νέο μοντέλο θα ονομάζεται, απλώς, ATH-M50xBT και είναι μια σχεδίαση κλειστού τύπου, περιωτική (circumaural), η οποία χρησιμοποιεί μονάδες 45 χιλιοστών με μαγνητικό σύστημα υψηλών επιδόσεων και πηνίο φωνής από επιχαλκωμένο αλουμίνιο (CCAW) για χαμηλότερο βάρος, όπως και το ενσύρματο μοντέλο. Η απόκριση συχνότητας που δίνει η εταιρία είναι 15Hz-28kHz.
Για την ασύρματη λειτουργία τους, τα ATH-M50xBT βασίζονται στην έκδοση 5.0 της τεχνολογίας Bluetooth και είναι συμβατά με codec aptX και AAC. Η μπαταρία που ενσωματώνουν, δίνει αυτονομία που μπορεί να φτάσει τις 40 ώρες μετά από έναν κύκλο πλήρους φόρτισης (μέσω USB). Τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μέσω συμβατικής, ενσύρματης σύνδεσης. Κατασκευαστικά, το πλαίσιο των ATH-M50xBT είναι αναδιπλούμενο (μέσω της περιστροφής κάθε κάψας κατά ενενήντα μοίρες) και χρησιμοποιεί την στέκα και τα μαλακά υλικά προσαρμογής του συμβατικού μοντέλου. Επιπροσθέτως, στην αριστερή κάψα έχουν τοποθετηθεί οι διακόπτες χειρισμού (για το playback, την στάθμη και την διαχείριση των τηλεφωνικών κλήσεων). Τα ακουστικά είναι συμβατά με την εφαρμογή Connect της Audio-Technica (συμβατή με iOS και Android), η οποία προσφέρει μια σειρά από πρόσθετες δυνατότητες.
Τα ATH-M50xBT συνοδεύονται από καλώδιο φόρτισης μέσω USB, καλώδιο για ενσύρματη σύνδεση με ενσωματωμένο μικρόφωνο και θήκη μεταφοράς.

info: Βιντεορυθμός Α.Ε., τηλ.: 210-642.3000, http://www.videorythmos.gr/, http://eu.audio-technica.com/