Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 16/10/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα ασύρματα in-ear ακουστικά από την Audio-Technica.


Νέα ασύρματα in-ear ακουστικά από την Audio-Technica.
2018/08/28, [δ.τ.]

Ο γνωστός κατασκευαστής παρουσίασε τα νέα ασύρματα in-ear ακουστικά ATH-CKR7TW, τα οποία βασίζονται στην νέα τεχνολογία True Wireless, ώστε να μην υπάρχει η ανάγκη σύνδεσης μεταξύ τους (το γνωστό tethering). Το καλώδιο που συνδέει τις δύο κάψες είναι μια προσέγγιση η οποία χρησιμοποιείται από πολλά προϊόντα τους είδους και επιτρέπει το “μοίρασμα” των ηλεκτρονικών για την ασύρματη μετάδοση, την μετατροπή d/a και την ενίσχυση, με κόστος την μικρότερη άνεση.
Τα νέα ακουστικά χρησιμοποιούν μονάδες 11 χιλιοστών με διάφραγμα το οποίο είναι επικαλυμμένο με άνθρακα και έχει πολυγωνικό σχήμα (και όχι δίσκου), στοιχείο το οποίο, κατά την εταιρία, προσφέρει μικρό βάρος και μεγάλη ακαμψία που συνεπάγονται βελτιωμένη απόκριση στο πεδίο του χρόνου και χαμηλότερες παραμορφώσεις. Γύρω από το διάφραγμα η Audio-Technica έχει σχεδιάσει νέα μηχανικά μέρη για την μείωση των συντονισμών και τον έλεγχο της απόκρισης συχνότητας, ενώ η κάθε κάψα είναι έτσι κατασκευασμένη ώστε τα μέρη που δημιουργούν την ακουστική πίεση να είναι διαχωρισμένα από τα ηλεκτρονικά. Αυτό, αναφέρει η εταιρία, προσφέρει καλύτερη αεροδυναμική απόδοση στα διαφράγματα.
Χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, η Audio-Technica αναφέρει ότι τα ATH-CKR7TW βασίζονται σε υψηλής ποιότητας μετατροπέα d/a και ενισχυτή. Τα ακουστικά υποστηρίζουν aptX, AAC και SBC και χρησιμοποιούν Bluetooth 5.0 για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Είναι διαθέσιμα σε δύο χρώματα (μαύρο και γκρι) και έχουν αυτονομία έξι ωρών. Η φόρτιση μπορεί να γίνει με την τοποθέτησή τους στην ειδική θήκη, της οποίας η ενέργεια επαρκεί για άλλες εννέα ώρες λειτουργίας πριν χρειαστεί επαναφόρτιση η ίδια. Μια εφαρμογή διαθέσιμη για iOS και Android επιτρέπει τον έλεγχο και την προσαρμογή των ακουστικών στις προτιμήσεις του χρήστη, ενώ στην συσκευασία υπάρχουν απολήξεις σε τέσσερις διαφορετικές διαστάσεις ώστε τα ακουστικά να ταιριάζουν σε κάθε αυτί.

info: Βιντεορυθμός Α.Ε., τηλ.: 210-642.3000, http://www.videorythmos.gr/, http://eu.audio-technica.com/