Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τετάρτη, 10/10/2018

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα εξειδικευμένα αντικραδασμικά Aktyna στην Ελληνική αγορά.


Τα εξειδικευμένα αντικραδασμικά Aktyna στην Ελληνική αγορά.
2018/10/10, [δ.τ.]

Η γνωστή Βελγική εταιρία κατασκευής αντικραδασμικών Aktyna του ελληνικής καταγωγής Παναγιώτη Γκιούλου εκπροσωπείται, πλέον, στην ελληνική και την κυπριακή αγορά από την Sount Sounds. Ο κατάλογος περιλαμβάνει προϊόντα που βελτιώνουν την απόδοση των οπτικοακουστικών συστημάτων και απομονώνουν τις συσκευές από ενδογενείς, αερομεταφερόμενους ή μηχανικά μεταφερόμενους κραδασμούς.
Τα Aktyna βρίσκονται στην αγορά για περισσότερα από 20 χρόνια και, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, θεωρούνται τα πιο εξελιγμένα συστήματα απομόνωσης κραδασμών για εφαρμογές audio και video Ο Γκιούλος δεν διστάζει να εφαρμόσει νέες ιδέες στην κατασκευή και να εξελίξει τις σχεδιάσεις του, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα διπλό στάδιο απομόνωσης ή να πειραματιστεί με ψυχοακουστικές προσεγγίσεις όπως είναι ο συντονισμός στα 432Hz και τις αρμονικές του.
Τα κορυφαία μοντέλα της νέας σειράς είναι τα Dyna 432 και Neo 432 με υβριδική λειτουργία και dual stage isolation, παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην χώρα μας και ενσωματώνουν 25ετή εξέλιξη και τεχνογνωσία ειδικά στην αντιμετώπιση κραδασμών για audio video συσκευές.
Τα προϊόντα της Aktyna θα τα βρείτε σε αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα και Κύπρο, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Sounth Sounds καθώς και στο δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων της Audio Soul Ultra.
Όπως μας ανέφερε η Ελληνική αντιπροσωπεία Audio Soul Ultra οι τιμές θα είναι ίδιες με αυτές των χωρών της υπόλοιπης Ευρώπης, χωρίς αναπροσαρμογές λόγω αυξημένου ΦΠΑ στην χώρα μας.