Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 21/04/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τέλος εποχής: H Tivoli Audio παρουσίασε τον αντικαταστάτη του Model One.


Τέλος εποχής: H Tivoli Audio παρουσίασε τον αντικαταστάτη του Model One.
2017/03/07, [δ.τ.]

Εντάξει. Η εποχή του αναλογικού ραδιοφωνικού δέκτη με άντυγα έχει φτάσει στο τέλος της εδώ και αρκετό καιρό αλλά το Model One υπήρξε, ίσως, μια από τις πλέον χαρακτηριστικές συσκευές των τελευταίων ετών, τόσο λόγω απόδοσης όσο και λόγω αισθητικής. Τώρα, η Tivoli Audio αντικαθιστά την πλέον αναγνωρίσιμη συσκευή της με το Model One Digital, το επόμενο βήμα προς ένα απλό, επιτραπέζιο, ραδιόφωνο.
Μια ματιά στην φωτογραφία αρκεί για να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της εταιρίας: Το Model One Digital βασίζεται στην επιτυχημένη συνταγή του αρχικού μοντέλου σε ό,τι αφορά τις διαστάσεις και την γενική αισθητική και χρηστικότητα, προσθέτει όμως σημαντικές νέες δυνατότητες. Έτσι, ο χρήστης έχει, πλέον, στη διάθεσή του, εκτός από τον δέκτη FM, δέκτη DAB, δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης μέσω Wi-Fi και Bluetooth και συμβατότητα με το Spotify Connect. Το user interface περιλαμβάνει πλέον οθόνη και ο χρήστης μπορεί να ελέγξει το ραδιόφωνο με τον παραδοσιακό τρόπο ή μέσω της σχετικής εφαρμογής (Tivoli Wireless). Το Model One Digital μπορεί να συνδεθεί με τα ασύρματα ηχεία της σειράς ART και να δημιουργήσει ένα δικαναλικό ή ακόμη και ένα απλό multi-room σύστημα.
Η εταιρία αναφέρει ότι και στην περίπτωση του “Digital” έχει δώσει έμφαση στην ηχητική ποιότητα (η οποία ήταν εντυπωσιακή στο κλασικό Model One, με δεδομένα την τιμή και το μέγεθός του) αλλά και ότι έχει εξελίξει το design με βάση την εμπειρία της από την σχεδίαση της σειράς Art (το κάλυμμα του ηχείου χρησιμοποιεί και αυτό υφάσματα της Gabriel). Μέσα στη χρονιά, αναμένεται να ανακοινωθεί και η υποστήριξη του Alexa της Amazon.

info: Άποψις, τηλ.: 2310-322.155, http://www.tivoliaudio.gr/, http://www.tivoliaudio.com/