Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 06/10/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα εταιρία Audio/Video στην Θεσσαλονίκη.


Νέα εταιρία Audio/Video στην Θεσσαλονίκη.
2017/10/02, [δ.τ.]

Το είχαμε πληροφορηθεί γύρω στην άνοιξη, όταν επισκεφθήκαμε την εκεί έκθεση “Ήχος Εικόνα” και αυτές τις ημέρες έγινε πραγματικότητα: Η Thessaloniki Audio Society ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της λειτουργίας της και φαίνεται ότι έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε ένα σοβαρό πόλο έλξης για τους φίλους του καλού ήχου και της εικόνας, στην Βόρεια Ελλάδα!
Η εταιρεία έχει την έδρα της στην Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείται στην μελέτη, πώληση και εγκατάσταση συστημάτων ήχου και οικιακού κινηματογράφου. Στελεχώνεται από άτομα με πολυετή πείρα και άρτια τεχνική κατάρτιση στο συγκεκριμένο αντικείμενο, μεταξύ των οποίων και ο Βασίλης Χουρμουζιάδης, ένας από τους πλέον καταξιωμένους ανθρώπους στον χώρο του ήχου στην συμπρωτεύουσα.
Οι εγκαταστάσεις της Thessaloniki Audio Society βρίσκονται επί της Λεωφόρου Α. Παπανδρέου 56 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Εκεί, έχουν δημιουργηθεί τρείς ανεξάρτητοι χώροι ακροάσεων-επιδείξεων που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και όλα τα είδη συστημάτων, από συστήματα Hi-Fi/High End έως και εξειδικευμένες εγκαταστάσεις οικιακής διασκέδασης και οικιακού κινηματογράφου.
Στην ThAS, οι φίλοι του απαιτητικού ήχου θα μπορούν να βρουν προϊόντα από έναν μεγάλο αριθμό σημαντικών κατασκευαστών. Ανάμεσά τους μπορεί να διακρίνει κανείς την Audio Technica, την Dual, την Linn. την Rega και την VPI στον χώρο των αναλογικών πηγών, την Audio Research, την Electrocompaniet, την Luxman, την Marantz, την Meridian και την Yamaha στον χώρο των ενισχυτών και την Dali, την Elac, την GoldenEar, την KEF, την Quadral και την Vienna Acoustics στον χώρο των ηχείων. Ενδιαφέρουσες επιλογές έχουν γίνει, επίσης, στον χώρο των αξεσουάρ και των καλωδίων, με εταιρίες όπως η Atlas, η Furman, η iFi, η QED, η Supra και η Vovox.
Θα υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα προϊόντα exDemo και μεταχειρισμένα σε πολύ συμφέρουσες τιμές και οι ενδιαφερόμενοι για τέτοιου είδους ευκαιρίες θα μπορούν να ενημερώνονται είτε επί τόπου, είτε μέσω του σχετικού newsletter, η εγγραφή στο οποίο γίνεται από το website της εταιρίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους στα τηλέφωνα 2310-480.033 και 697-4411.999. Το ωράριο λειτουργίας της ThAS θα είναι Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο, 10:00–15:00 και Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή, 10:00–14:30 και 17:00–21:00, ενώ για ραντεβού εκτός ωραρίου, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο, κ. Βασίλη Χουρμουζιάδη.

info: Thessaloniki Audio Society, τηλ.: 2310-480.033, http://www.thas.gr/