Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 18/04/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τα προϊόντα της SVS στην ελληνική αγορά.


Τα προϊόντα της SVS στην ελληνική αγορά.
2017/04/08 [δ.τ.]

Με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από την οποία γίνεται σαφές ότι οι λογικές τιμές αποτελούν μια από τις προτεραιότητες της, η εταιρία του Gary Yacoubian φαίνεται ικανή να προσφέρει ιδιαίτερα ελκυστικές λύσεις σε όσους αναζητούν επιμόνως τον άριστο λόγο τιμής προς απόδοση.
Ο κατάλογος με τα διαθέσιμα προϊόντα, περιλαμβάνει ηχεία, υπογούφερ και αξεσουάρ. Η SVS προσφέρει δύο σειρές ηχείων, την Prime και την Ultra, οι οποίες περιλαμβάνουν ηχεία δαπέδου, ηχεία για τοποθέτηση σε βάσεις και σε ράφι, κεντρικά καθώς επίσης και ένα ηχείο ειδικό για την απόδοση καναλιών ύψους (Prime Elevation). Αρκετό ενδιαφέρον έχει, επίσης, η οργάνωση των διάφορων μοντέλων σε ολοκληρωμένες σειρές ανάλογα με την χρήση, τον αριθμό των καναλιών και το μέγεθος του συστήματος. Συνολικά, προσφέρονται έξι τέτοια συστήματα, τέσσερα με ηχεία της σειράς Prime και δύο με ηχεία της σειράς Ultra, από τα οποία το μικρότερο είναι το Prime Satellite 2.1, ενώ το κορυφαίο είναι το Ultra Tower Surround, το οποίο βασίζεται στα κορυφαία ηχεία δαπέδου της εταιρίας, τα Ultra Tower, μια σχεδίαση 3.5 δρόμων με δύο οκτάιντσα γούφερ τοποθετημένα πλευρικά.
Από τα προϊόντα της SVS, ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να έχουν τα υπογούφερ που προσφέρει. Είναι οργανωμένα σε πέντε σειρές, την 1000, την 2000, την Plus, την 13-Ultra και την πρόσφατα ανακοινωμένη, κορυφαία 16-Ultra, καλύπτοντας μια μεγάλη περιοχή τιμών. Η SVS έχει προσεγγίσει την κατασκευή όλων των υπογούφερ της με ιδιαίτερα ευέλικτο τρόπο και κάθε σειρά (με εξαίρεση την Plus) περιλαμβάνει ένα μοντέλο με καμπίνα κλειστού τύπου και ένα με φόρτιση μέσω bass reflex. Οι σειρές Plus και 13-Ultra περιλαμβάνουν ένα ακόμη μοντέλο με κυλινδρική καμπίνα (η οποία έχει μεγαλύτερο ύψος αλλά έχει ανάγκη από μικρότερη επιφάνεια για την τοποθέτησή του), ενώ από την Plus και πάνω, o χρήστης μπορεί να ελέγξει τα χαρακτηριστικά της αποκοπής χαμηλά, για τα μοντέλα bass reflex, φράσσοντας μία ή περισσότερες οπές ανάκλασης , από τις τρεις συνολικά που διαθέτει η καμπίνα
. Η οδήγηση των υπογούφερ όλων των σειρών γίνεται μέσω διακοπτικών ενισχυτών (η εταιρία τους ονομάζει Sledge), η ισχύς των οποίων κυμαίνεται από τα 300Wrms (στο μικρότερο μοντέλο, “1000”) μέχρι τα 1.500Wrms στο κορυφαίο μοντέλο 16-Ultra. Όλα τα υπογούφερ βασίζονται σε ψηφιακό επεξεργαστή σήματος για την βελτιστοποίηση της λειτουργίας τους, ενώ τα μεγαλύτερα μοντέλα, από την σειρά Plus και πάνω, προσφέρουν και αυξημένες δυνατότητες ρυθμίσεων από την πλευρά του χρήστη μέσω παραμετρικών ισοσταθμιστών και ελέγχου μιας σειράς παραμέτρων της λειτουργίας τους. Το κορυφαίο μοντέλο (16-Ultra) μπορεί, μέσω Bluetooth, να συνδεθεί, αμφίδρομα, με εφαρμογή που τρέχει σε smartophone (iOS ή Android) για ευκολότερη ρύθμιση/έλεγχο.
Οι μονάδες που χρησιμοποιούνται διαθέτουν, όλες, ανάρτηση με μεγάλες διαδρομές, με το 16-Ultra να βασίζεται σε ένα γούφερ 16 ιντσών, με πηνίο φωνής 8 ιντσών και διαδρομή 78 χιλιοστών και κώνο από υαλονήματα. Τα προϊόντα της SVS αντιπροσωπεύονται στην ελληνική αγορά από την Ultimate Audio.

info: Ultimate Audio Video, τηλ.: 210-994.9050, http://www.ultimateaudio.gr/, https://www.svsound.com/