Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 17/07/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η SOtM στην ελληνική αγορά.

Η SOtM στην ελληνική αγορά.
2017/07/11 [δ.τ.]

Η Soul Of the Music είναι μια εταιρία από την Κορέα η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή συσκευών streaming/playback μουσικών αρχείων, με μεγάλη γκάμα προϊόντων και αρκετές ενδιαφέρουσες ιδέες. Πρόσφατα εισήλθε και στην ελληνική αγορά, με την βοήθεια της Chameleon Audio.
Με βάση την διάρθρωση των διαθέσιμων συσκευών, σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες, είναι εμφανές ότι η SOtM στοχεύει στην κάλυψη του μεγαλύτερου δυνατού τμήματος της αγοράς, απευθυνόμενη, σχεδόν, στο σύνολο των φίλων του καλού ήχου οι οποίοι ενδιαφέρονται για την αναπαραγωγή μουσικών αρχείων. Η κορυφαία σειρά της εταιρίας είναι η Ultimate, η οποία περιλαμβάνει δύο media/network players/servers, τον sMS-1000SQ και την ναυαρχίδα sMS-1000 Eunhasu, μία ολοκληρωμένη λύση βασισμένη σε Linux και SSD, που μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες της εταιρίας και να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του χρήστη, τον DAC/προενισχυτή sDP-1000EX (με δυνατότητα streaming 32/384), τον τελικό ενισχυτή sPA-1000 (με στάδιο εξόδου σε τάξη D) και το εξωτερικό τροφοδοτικό sPS-1000.
Οι σειρές Advanced I και Advanced ΙΙ περιλαμβάνουν περισσότερο “προσγειωμένες” συσκευές. H “Ι” είναι προσανατολισμένη στο streaming μέσω κάποιου υπολογιστή, περιλαμβάνοντας έναν DAC/Ενισχυτή ακουστικών, έναν DDC (Digital to Digital Converter), ο οποίος μετατρέπει τα streams USB σε σήματα S/PDIF (με ομοαξονική και οπτική έξοδο) και AES/EBU (XLR) και ένα εξωτερικό τροφοδοτικό, βασισμένο σε επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, κατάλληλο για διάφορες συσκευές των σειρών Advanced Ι και II. Η σειρά “II” προσφέρει δύο network players βασισμένα σε ειδικά σχεδιασμένες για εφαρμογές audio πλατφόρμες επεξεργαστών ARM, ένα USB Hub το οποίο προσφέρει re-clocking (με δυνατότητα, μάλιστα, εξωτερικού συγχρονισμού με κεντρικό clock), ένα εξωτερικό τροφοδοτικό για χρήση με διάφορες συσκευές της εταιρίας και ένα πολύπριζο (το οποίο αναμένεται σύντομα).
Η σειρά αξεσουάρ της SOtM υπογραμμίζει τις απόψεις της σχετικώς με το τι είναι σημαντικό στον χώρο του audio streaming υψηλών απαιτήσεων. Εδώ, περιλαμβάνονται δύο USB interfaces (2.0 και 3.0) προσανατολισμένα σε χρήσεις audio, δύο γεννήτριες clock, φίλτρα καταστολής θορύβων από τα περιφερειακά SATA και τους ανεμιστήρες του υπολογιστή, ένα κύκλωμα φίλτρου/απομόνωσης για χρήση σε ενσύρματα δίκτυα καθώς και μια θωράκιση (σε φύλλα) για την καταστολή των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε περιβλήματα και καλύμματα συσκευών.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της SOtM μπορείτε να πάρετε από τον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, Chameleon Audio.

info: Chameleon Audio, τηλ.: 213-027.7796, http://www.chameleonracks.com/, https://www.sotm-audio.com/