Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 19/06/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Sony επεκτείνει την κατηγορία των 4K HDR με τη νέα σειρά XE70.

Η Sony επεκτείνει την κατηγορία των 4K HDR με τη νέα σειρά XE70.
2017/06/12, [δ.τ.]

Η νέα σειρά τηλεοράσεων της εταιρίας έχει κωδικό XE70, περιλαμβάνει τέσσερα μεγέθη οθόνης και ενσωματώνει μια σειρά από τεχνολογίες της Sony για να προσφέρει ποιότητα εικόνας 4Κ με τη φωτεινότητα, το χρώμα και τις λεπτομέρειες που προσφέρει το περιεχόμενο High Dynamic Range (HDR).
Οι συσκευές της σειράς XE70 βασίζονται στην επεξεργασία εικόνας 4K X-Reality PRO για την βελτίωση της υφής, της αντίθεσης και του χρώματος, ενώ οι γρήγορες σκηνές κατά τη διάρκεια αθλητικών εκπομπών ή ταινιών δράσης παραμένουν ομαλές και γεμάτες λεπτομέρειες χάρη στην τεχνολογία Motionflow XR. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δημιουργεί και εισάγει επιπλέον πλαίσια με βάση έναν αλγόριθμο ο οποίος λαμβάνει υπόψιν του τα βασικά οπτικά χαρακτηριστικά των προηγούμενων και των επόμενων, πραγματικών, πλαισίων.
Σε ό,τι αφορά το audio, οι συσκευές ενσωματώνουν την τεχνολογία ClearAudio+ για την συνολική βελτίωση του ήχου καθώς επίσης και τον αλγόριθμο DSEE για την βελτίωση της ποιότητας του συμπιεσμένου ήχου. Οι συσκευές μπορούν να δημιουργήσουν ένα εικονικό πεδίο surround βασισμένες στην τεχνολογία Cinematic S-Force Front Surround.
Όπως θα περίμενε κανείς, η Sony έχει δώσει μεγάλη σημασία στην συνδεσιμότητα και την δικτύωση. Έτσι, οι νέες τηλεοράσεις υποστηρίζουν Wi-Fi ώστε να είναι εφικτή η προβολή υλικού από υπηρεσίες όπως το Netflix, το Amazon Video και το YouTube καθώς και η περιήγηση στο διαδίκτυο μέσω του ενσωματωμένου browser Opera. O χρήστης μπορεί, επίσης, να πραγματοποιήσει streaming από πόρους του οικιακού δικτύου. Οι τηλεοράσεις διαθέτουν τρεις θύρες USB, πλευρικά τοποθετημένες ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμες. Μέσω αυτών, είναι δυνατή η αναπαραγωγή αρχείων εικόνας, ήχου και φωτογραφιών από συμβατά μέσα αποθήκευσης.
Η σειρά XE70 διαθέτει κομψή μινιμαλιστική σχεδίαση με στενό πλαίσιο αλουμινίου και έξυπνη διαχείριση καλωδίων, η οποία επιτρέπει τη δρομολόγηση τους σε μια ξεχωριστή βάση.
Η σειρά τηλεοράσεων Sony XE70 4K HDR είναι ήδη διαθέσιμη στην Ευρωπαϊκή αγορά.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, http://www.sony.gr/