Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 26/05/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα σειρά αδιάβροχων Walkman από την Sony.

Νέα σειρά αδιάβροχων Walkman από την Sony.
2017/05/03, [δ.τ.]

Τα νέα αδιάβροχα και ανθεκτικά στη σκόνη Walkman της σειράς WS620 από τη Sony, σας επιτρέπουν να επικεντρωθείτε στην αγαπημένη σας άσκηση, έχοντας κόμπακτ διαστάσεις και προσφέροντας την δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης με άλλες συσκευές, μέσω Bluetooth/NFC.
Η σειρά WS620 περιλαμβάνει το NW-WS623 (4GB) και το NW-WS625 (16GB), δύο ασύρματα Walkman για αθλούμενους, τα οποία έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν σε οποιεσδήποτε συνθήκες προπόνησης. Είναι κατάλληλα για θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -5 έως 45 βαθμούς, ανθεκτικά στη σκόνη (με βάση της απαιτήσεις της προδιαγραφής IP6X), ενώ και τα δύο μοντέλα είναι αδιάβροχα και μπορούν να βυθιστούν μέχρι και 2 μέτρα κάτω από το νερό για 30 λεπτά, είτε στην πισίνα είτε στη θάλασσα (με τα προαιρετικά, ειδικά ear buds).
Η Sony ενσωμάτωσε, για πρώτη φορά σε ένα αδιάβροχο Walkman, τεχνολογία καταστολής θορύβων η οποία περιλαμβάνει και την λειτουργία Ambient Sound, επιτρέποντας στον ακροατή να έχει επαφή με το περιβάλλον για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά την υπαίθρια προπόνηση. Οι συσκευές υποστηρίζουν σύστημα γρήγορης φόρτισης, το οποίο απαιτεί μόλις 3 λεπτά για χρήση μίας περίπου ώρας. Η πλήρης φόρτιση προσφέρει αυτονομία μέχρι και 12 ώρες.
Ο μηχανισμός στήριξης είναι ειδικά σχεδιασμένος, με πιο λεπτά και χαμηλότερου βάρους στοιχεία (οι συσκευές είναι, περίπου κατά 35% ελαφρύτερες σε σχέση με αυτές της σειράς WS610), ώστε να εξασφαλίζει άνεση και να μην περιορίζει τις κινήσεις.
Τα player είναι συμβατά με αρχεία MP3, WMA (non-DRM), AAC (non-DRM), FLAC και LPCM. Το NW-WS623 είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα (μπλε, κίτρινο και γκρι/λευκό), ενώ το NW-WS625 μόνο σε μαύρο.

info: Sony Hellas, τηλ.: 801.11.92000, http://www.sony.gr/