Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 02/10/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Η Simaudio παρουσίασε τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Moon 240i.

Η Simaudio παρουσίασε τον ολοκληρωμένο ενισχυτή Moon 240i.
2017/07/27, [δ.τ.]

Με αυξημένες δυνατότητες ψηφιακής σύνδεσης αλλά και όλες τις απαραίτητες αναλογικές εισόδους, στις οποίες περιλαμβάνεται και είσοδος για φωνογραφικές κεφαλές, ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Simaudio μπορεί να αποτελέσει τον πυρήνα ενός σύγχρονου συστήματος, αποδίδοντας 50W ανά κανάλι σε φορτία 8Ω, με πολύ καλές δυνατότητες οδήγησης, όπως αναφέρει η εταιρία.
Στο αναλογικό πεδίο, ο ενισχυτής προσφέρει τρεις εισόδους στάθμης line, μια από τις οποίες βρίσκεται στην πρόσοψη και έχει την μορφή jack TRS 3.5mm όπου μπορούν να συνδεθούν εύκολα φορητές/προσωπικές πηγές, ενώ στο ψηφιακό πεδίο ο χρήστης έχει στη διάθεσή του τέσσερις συμβατικές εισόδους (δύο ομοαξονικές και δύο οπτικές) και θύρα USB η οποία μπορεί να υποστηρίξει streams μέχρι 32-bit/384kHz (PCM) και DSD256 (DSD). Υπάρχει ακόμη είσοδος φωνογραφικής κεφαλής κινητού μαγνήτη (ή κινητού πηνίου υψηλής εξόδου) καθώς επίσης και έξοδος ακουστικών (κατάλληλη για βύσμα TRS 1/4 της ίντσας). Κάθε μια από τις τρεις εισόδους line μπορεί να λειτουργήσει σε ρυθμό “pass through” ώστε ο Moon 240i να μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα πολυκαναλικό σύστημα οικιακής διασκέδασης, οδηγώντας τα κυρίως ηχεία, μέσω του επεξεργαστή. Όλες οι ρυθμίσεις και οι επιλογές γίνονται μέσω μενού το οποίο προβάλλεται σε οθόνη OLED.
Ο ενισχυτής υποστηρίζει πλήρως δομημένα οικιακά συστήματα, περιλαμβάνοντας driver Control4 και διαθέτοντας θύρες για σύνδεση και έλεγχο μέσω SimLink (το ειδικό σύστημα κεντρικού ελέγχου που έχει αναπτύξει η Simaudio), RS-232 και κεντρικού τηλεχειρισμού μέσω υπερύθρων.

info: Audio Evolution, τηλ.: 210-959.6288, http://www.audioevolution.gr/, http://www.simaudio.com/