Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 25/04/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


RNHP: Ο ενισχυτής ακουστικών του Rupert Neve.


RNHP: Ο ενισχυτής ακουστικών του Rupert Neve.
2017/03/23, [εταιρικό website]

Ανεξαρτήτως της χρήσης του, στον χώρο του στούντιο ή στο σπίτι, ο ενισχυτής ακουστικών είναι εξίσου σημαντικός με τα ίδια τα ακουστικά που καλείται να οδηγήσει. Το απλό αυτό γεγονός αντιμετωπίζει ο RNHP, ένας ενισχυτής που υπογράφεται από τον θρύλο του pro audio Rupert Neve και την ομάδα του στην Rupert Neve Designs.
Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Rupert Neve είναι μια από τις πλέον σημαντικές προσωπικότητες στο χώρο του επαγγελματικού ήχου, όντας πρακτικά ο άνθρωπος που έβαλε τις βάσεις για αυτό που σήμερα ονομάζουμε “κονσόλα μίξης” στο στούντιο. Η εταιρία του εξειδικεύεται στα ηλεκτρονικά για τον χώρο των επαγγελματιών και ο RNHP είναι ίσως το μόνο του προϊόν που απευθύνεται εξίσου σε όσους κινούνται στον χώρο του οικιακού ήχου. Το κύκλωμα του ενισχυτή είναι βασισμένο σε ένα από τα κορυφαία προϊόντα της RNV (το μίξερ 5060 Centerpiece Desktop), λειτουργεί με εξωτερική τροφοδοσία 24V και διαθέτει τρεις αναλογικές εισόδους, μια balanced (ρυθμισμένη στα +4dBu), μια single ended (RCA) καθώς και μια είσοδο TRS mini jack 3.5mm για χρήση με προσωπικά media players. O ενισχυτής έχει μια έξοδο για ακουστικά, με το κλασικό βύσμα TRS 1/4 της ίντσας. Για όσους θέλουν να τοποθετήσουν τον ενισχυτή σε περιβάλλον στούντιο (με τυποποιημένη υποδομή στήριξης), το σασί είναι συμβατό με την προδιαγραφή VESA.
Σύμφωνα με την εταιρία, ο RNHP μπορεί να οδηγήσει χωρίς πρόβλημα όλους τους τύπους ακουστικών, διαθέτοντας μεγάλα περιθώρια ισχύος και ιδιαίτερα χαμηλή αντίσταση εξόδου που δεν ξεπερνά το 0.01Ω/1kHz. Ο ενισχυτής εκτός του εξωτερικού τροφοδοτικού που τον συνοδεύει, μπορεί να τροφοδοτηθεί και από μπαταρίες (η συστοιχία πρέπει να δίνει 24V/0.25Α κατ΄ελάχιστον).

info: KEM Systems, τηλ.: 210-6748.514, http://www.kemsystems.gr/, http://rupertneve.com/