Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Πέμπτη, 15/06/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέος κορυφαίος ενισχυτής AV από την Rotel.

Νέος κορυφαίος ενισχυτής AV από την Rotel.
2017/03/23, [δ.τ.]

Η Rotel παρουσίασε τον RAP-1580, έναν ολοκληρωμένο πολυκαναλικό ενισχυτή ο οποίος απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια κορυφαία λύση σε ένα σασί. Ο νέος ενισχυτής διαθέτει γραμμικά στάδια εξόδου, σε τάξη ΑΒ τα οποία αποδίδουν 100W ανά κανάλι σε φορτία 8Ω, 7.1.4 κανάλια και είναι συμβατός με Dolby Atmos και DTS:X.
Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του οκτώ εισόδους HDMI (v2.0a) οι οποίες υποστηρίζουν σήματα 4Κ (οι τρεις από αυτές υποστηρίζουν HDCP 2.2) και δύο εξόδους HDMI για σύνδεση ισάριθμων συσκευών προβολής. Η πρόσβαση στο μενού της συσκευής και όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν από την μεγάλη (7 ιντσών) οθόνη TFT, ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρήση εξωτερικού μόνιτορ.
Ο ενισχυτής ενσωματώνει DAC βασισμένο σε ολοκληρωμένα της Wolfson (24/192) για όλα τα κανάλια και, σύμφωνα με το δελτίο τύπου, τα κυκλώματα που διαχειρίζονται σήματα audio κινούνται στο γνωστό, υψηλό, επίπεδο για το οποίο είναι γνωστή η Rotel.
Στις δυνατότητες του RAP-1580 περιλαμβάνονται θύρες USB (μια για σύνδεση εξωτερικών media player, με δυνατότητα φόρτισης και μια για σύνδεση υπολογιστή για streaming μέχρι 24/192), είσοδος phono (ΜΜ), πέντε είσοδοι στάθμης line/single ended και μια balanced (XLR) καθώς επίσης και μια είσοδος για πολυκαναλική πηγή. Υποστηρίζεται, επίσης, ασύρματο streaming μέσω Bluetooth/aptX. Μια από τις εισόδους HDMI, με δυνατότητα 4Κ είναι τοποθετημένη στην πρόσοψη, για εύκολη πρόσβαση.

info: Audio Veterans, τηλ.: 211-0121.616-7, http://audioveterans.gr/, http://www.rotel.com/