Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 26/06/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Τελικός ενισχυτής Brooklyn από την Mytek.


Τελικός ενισχυτής Brooklyn από την Mytek.
2017/05/18, [δ.τ.]

Ο Brooklyn AMP είναι η φυσική (και λογική) συνέχεια του πολύ επιτυχημένου Brooklyn DAC της γνωστής εταιρίας. Με στάδιο εξόδου σε τάξη D είναι αρκετά μικρός ώστε να χωρέσει σε ένα σασί παρόμοιο με αυτό του μετατροπέα (με ελαφρώς μεγαλύτερο βάθος) και αρκετά ισχυρός ώστε να οδηγήσει δύσκολα φορτία. Όπως θα περίμενε κανείς, ο ενισχυτής διαθέτει το ίδιο, χαρακτηριστικό, φινίρισμα με αυτό του DAC, με τον οποίο δημιουργεί έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό με πολλές δυνατότητες κάτι στο οποίο η εταιρία δίνει ιδιαίτερο βάρος, καθώς, στο σχετικό δελτίο τύπου, αναφέρει ότι ο AMP είναι αποτέλεσμα εντατικής έρευνας και ακροάσεων και “διαθέτει τον χαρακτηριστικό ήχο της Mytek, με στάδιο εξόδου τάξη D το οποίο ακούγεται ως τριοδικό τάξης Α”, μια συμπεριφορά η οποία κάνει τον ενισχυτή ενδιαφέροντα και για τους χρήστες οικιακών συστημάτων με απαιτήσεις.
Ο ενισχυτής έχει κόμπακτ διαστάσεις και χωρά σε ένα σασί με “μισό” τυποποιημένο πλάτος (ενός ρακ 19 ιντσών), αλλά οι επιδόσεις του σε θέματα ισχύος είναι αρκούντως εντυπωσιακές. Με 2x250W σε φορτία 8Ω και 2x300W σε φορτία 4Ω, μπορεί να οδηγήσει σωστά τα περισσότερα ηχεία της αγοράς, παραμένοντας μάλιστα σταθερός ακόμη και σε χαμηλές τιμές αντίστασης (2x400W/2Ω) και διαθέτοντας σημαντικά αποθέματα δυναμικής ισχύος (2x1200W κορυφής). H απόκριση συχνότητας είναι 10Hz-30kHz (-3dB).
H σύνδεση με το υπόλοιπο σύστημα μπορεί να γίνει μέσω εισόδων single ended (RCA) και balanced (XLR) και ο χρήστης έχει στη διάθεσή του ένα ζεύγος ακροδεκτών σύνδεσης ηχείων ανά κανάλι καθώς και είσοδο triggering (12V) για την αυτόματη ενεργοποίηση της συσκευής.
Ο Brooklyn AMP αναμένεται στην αγορά μέσα στο καλοκαίρι του 2017 και η τιμή που έχει ανακοινώσει η Mytek είναι €1.995.

info: Αthens Pro Audio, τηλ.: 210-330.1031, http://www.athensproaudio.gr/, http://mytekdigital.com/