Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 16/06/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέα έκδοση του Pulse από την Leema Acoustics.

Νέα έκδοση του Pulse από την Leema Acoustics.
2017/06/07, [δ.τ.]

Η Leema Acoustics ανακοίνωσε την τέταρτη έκδοση του πολύ επιτυχημένου ολοκληρωμένου ενισχυτή Pulse. Η νέα εκδοχή του ενισχυτή θα περιλαμβάνει είσοδο phono και DAC υψηλής ανάλυσης, ενώ θα μπορεί να πραγματοποιήσει και ασύρματο streaming.
Ο Pulse IV αντικαθιστά την προηγούμενη έκδοση του ενισχυτή και θα πρέπει να αναμένεται στην αγορά το τελευταίο τρίμηνο του 2017. Με βάση τα όσα γνωρίζουμε, θα αποδίδει 80Wrms ανά κανάλι σε φορτία 8Ω και το στάδιο εξόδου του θα παραμένει σταθερό ακόμη και με χαμηλά φορτία.
Από πλευράς δυνατοτήτων σύνδεσης, ο ενισχυτής θα προσφέρει πέντε εισόδους στάθμης line και είσοδο phono (ΜΜ/MC) η οποία θα βασίζεται στο κύκλωμα του πολύ επιτυχημένου αντίστοιχου προενισχυτή της σειράς Essentials. Ο ενσωματωμένος DAC βασίζεται σε ολοκληρωμένο της ESS (με την γνωστή τεχνολογία Sabre), θα μπορεί να διαχειρίζεται streams μέχρι 32-bit/384kHz καθώς επίσης και σήματα DSD μέσω της θύρας USB και θα προσφέρει έξι συνολικά συμβατικές ψηφιακές εισόδους (τρεις οπτικές και 3 ομοαξονικές). Ο χρήστης θα έχει στη διάθεσή του δύο εξόδους προενισχυτή, έξοδο εγγραφής, ένα ζεύγος ακροδεκτών για την σύνδεση ηχείων και έξοδο ακουστικών. Η συσκευή υποστηρίζει, τέλος, ασύρματο streaming μέσω Bluetooth/aptX.
Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του νέου ενισχυτή της Leema και με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 ετών λειτουργίας της στην ελληνική αγορά, η StepCom ανακοίνωσε την παροχή έκπτωσης 10% επί της πραγματικής τιμής πώλησης για όλες τις συσκευές των οίκων που αντιπροσωπεύει. Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι το τέλος Ιουνίου και παρέχεται τόσο από την StepCom όσο και από το δίκτυο των συνεργατών της (Audio Harmony, Sound Gallery και South Sounds στην Αττική, Lyre-Orpheus Audio στη Θεσσαλονίκη και Ακουστική Κρήτης στην Κρήτη). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την StepCom.

info: StepCom, τηλ.: 210-960.5365, http://www.stepcom.gr/, http://www.leema-acoustics.com/