Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Τρίτη, 14/02/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Ασύρματο LS50 από την KEF.



Ασύρματο LS50 από την KEF.
2016/10/18, [δ.τ.]

Μετά την επιτυχημένη πορεία του LS50, η KEF παρουσίασε πριν από μερικούς μήνες μια νέα έκδοση, την LS50 Wireless, η οποία βασίζεται στο πολύ χαρακτηριστικό αυτό μοντέλο για να πάει την υπόθεση “ασύρματο ηχείο” λίγο μακρύτερα καθώς, με βάση τα όσα αναφέρει η ίδια η εταιρία στο σχετικό δελτίο τύπου, η απόδοση αναμένεται να είναι εφάμιλλη με αυτήν ενός συστήματος με παραδοσιακές συσκευές.
Το LS50 Wireless βασίζεται εξολοκλήρου στο LS50, με άλλα λόγια χρησιμοποιεί παρόμοια καμπίνα, σχεδιασμένη μέσω υπολογιστή και ανάλυσης πεπερασμένων στοιχείων, η οποία είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη, περιλαμβάνει καμπυλωμένη (σε τρεις διαστάσεις) μπάφλα και οπή ανάκλασης χαμηλών με ελλειπτική διατομή, καθώς επίσης και την γνωστή μονάδα Uni-Q. Το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ενεργό/ασύρματο ηχείο, σημαίνει ότι το LS50 Wireless περιλαμβάνει, επίσης, DAC και άλλα ηλεκτρονικά, αλλά η KEF έχει χρησιμοποιήσει μια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική εδώ, διατηρώντας το σήμα ψηφιακό και διαχωρισμένο ανά κλάδο συχνοτήτων μέχρι τους τελικούς ενισχυτές. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένας προενισχυτής/ψηφιακό interface, DSP το οποίο χρησιμοποιείται για την χρονική ευθυγράμμιση του ηχείου καθώς και σε ρόλο ψηφιακού κροσόβερ, τέσσερις DAC 24bit/192kHz, ένας ανά δρόμο/κανάλι και τέσσερις μονομπλόκ τελικοί, δύο των 30W για τα τουίτερ και δύο των 200W για τα μιντ/γούφερ.
Το ηχείο προσφέρει δυνατότητες ασύρματης σύνδεσης μέσω Bluetooth (4.0/aptX) και Wi-Fi (dυal band), θύρα USB με ασύγχρονη λειτουργία καθώς και συμβατικές ψηφιακές (οπτική και ομοαξονική) και αναλογικές εισόδους. Οι ρυθμίσεις και ο χειρισμός του ηχείου γίνεται μέσω εφαρμογής η οποία είναι διαθέσιμη μέσω iOS και Android και προσφέρει, επίσης, δυνατότητα επιλογής μεταξύ ισοσταθμίσεων (που ρυθμίζονται από τον χρήστη) ώστε ο ηχητικός χαρακτήρας να προσαρμόζεται στις προσωπικές του προτιμήσεις.

info: ΕΤΥΤ, τηλ.: 210-674.1363, http://www.etyt.gr/, http://www.kef.com/