Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Δευτέρα, 15/05/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Μικρό power conditioner με μεγάλες δυνατότητες από την IsoTek.

Μικρό power conditioner με μεγάλες δυνατότητες από την IsoTek.
2017/03/09, [δ.τ.]

Το EVO3 Genesis One είναι η τελευταία προσθήκη του γνωστού κατασκευαστή στην σειρά Mosaic και αποτελεί μια μικρή σε όγκο συσκευή βελτίωσης της ποιότητας τροφοδοσίας, κατάλληλη για χρήση με υψηλού επιπέδου πηγές. Η σειρά Mosaic περιλαμβάνει, συνολικά, τέσσερις συσκευές με σασί μικρού πλάτους οι οποίες βασίζονται σε ίδιες αρχές λειτουργίας (εξ αρχής σύνθεση της ημιτονοειδούς κυματομορφής) και μπορούν να συνδυασθούν σε ένα σύστημα ώστε να εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες τροφοδοσίας. Το EVO3 Genesis One διαθέτει μια έξοδο καθώς προορίζεται για την τροφοδοσία μιας μόνο συσκευής αλλά ενσωματώνεται στην γενική αρχιτεκτονική της σειράς Mosaic η οποία επιτρέπει την δημιουργία μιας συστοιχίας μέχρι έξι συσκευών με κεντρική σύνδεση σε ένα καλώδιο τροφοδοσίας κοινό για όλες.
Η συσκευή χρησιμοποιεί ένα περίβλημα από προφίλ αλουμινίου και, προαιρετικώς, μπορεί να εξοπλισθεί με οθόνη απεικόνισης όπου προβάλλονται οι τιμές πλάτους, συχνότητας και παραμόρφωσης (THD) για την τάση εισόδου, οι τιμές πλάτους και παραμόρφωσης για την τάση εξόδου καθώς επίσης και η κατανάλωση ισχύος της συσκευής που έχει συνδεθεί. Εκτός από την σύνθεση της κυματομορφής το EVO3 Genesis One διαθέτει και δυνατότητες καταστολής των υψίσυχνων θορύβων, κοινού και διαφορικού ρυθμού (common/differential mode) η οποία, σύμφωνα με την εταιρία, φθάνει τα 85dB και δεν περιορίζεται μόνο στις υψηλές/πολύ υψηλές συχνότητες αλλά φθάνει μέχρι το DC (0Hz). Η σύνθεση της κυματομορφής τροφοδοσίας γίνεται με διακοπτικά στάδια (σε τάξη D) τα οποία τροφοδοτούνται από ένα συμβατικό, γραμμικό τροφοδοτικό. Η μέγιστη ισχύς που μπορεί να παρέχει το EVO3 είναι 100W (υπέρ-αρκετή για τροφοδότηση πηγών ή άλλων χαμηλής ισχύος συσκευών ήχου και εικόνας).
Η εσωτερική καλωδίωση της συσκευής έχει γίνει με επαργυρωμένους αγωγούς χαλκού υψηλής καθαρότητας, τεχνολογίας PC/OCC (η οποία είναι γνωστότερη και ως χύτευση Ohno) με διηλεκτρικό FEP (τεφλόν). Το πλάτος του σασί είναι 75 χιλιοστά. Το EVO3 Genesis One είναι συμβατό με τις προδιαγραφές που θέτει η ευρωπαϊκή νομοθεσία σε ότι αφορά την διανομή της τάσης τροφοδοσίας και είναι διαθέσιμο με ρευματολήπτη και ρευματοδότη τύπου Schuko.

info: Orpheus Audio, τηλ.: 210-522.1524, http://www.orpheusaudio.gr/, http://www.isoteksystems.com/