Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 09/06/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής από την Hegel.

Νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής από την Hegel.
2017/06/07, [δ.τ.]

Ο H90 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό στην εφετινή έκθεση του Μονάχου και είναι μια συσκευή που έχει βασιστεί στην εμπειρία της εταιρίας από τον σχεδιασμό του Röst, ανήκοντας, ωστόσο, σε χαμηλότερη κατηγορία τιμής.
Με βάση τις λεπτομέρειες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, ο H90 θα βασίζεται όπως και όλοι οι ενισχυτές της Hegel στην τοπολογία SoundEngine για την οποία η εταιρία κατέχει και το αντίστοιχο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η συγκεκριμένη τοπολογία, αντί να χρησιμοποιεί ένα βρόχο ολικής ανάδρασης για την διόρθωση των σφαλμάτων του ενισχυτή, χρησιμοποιεί τοπικούς βρόχους στους οποίους περιλαμβάνεται και ένα κύκλωμα κατωφλίου. Ο κάθε βρόχος ενεργοποιείται μόνο όταν υπάρχει σφάλμα που ξεπερνά το προκαθορισμένο κατώφλι. Κατά την Hegel, αυτή η μέθοδος ελαχιστοποιεί και την παραμόρφωση διάβασης των σταδίων εξόδου τάξης ΑΒ, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για υψηλά ρεύματα πόλωσης (ή για στάδια τάξης Α).
Ο ενισχυτής αποδίδει 60W ανά κανάλι και το στάδιο εξόδου παραμένει σταθερό ακόμη και με φορτία 2Ω. Η αντίσταση εξόδου είναι ιδιαίτερα χαμηλή, γεγονός που οδηγεί σε έναν συντελεστή απόσβεσης ο οποίος, κατά την εταιρία, ξεπερνά το 2000. Ο χρήστης έχει στη διάθεσή του ενσωματωμένο DAC με τέσσερις συμβατικές ψηφιακές εισόδους (ομοαξονική και Toshlink) θύρα USB και δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης στο οικιακό δίκτυο μέσω Ethnernet. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, έξοδο ακουστικών ενώ το τηλεχειριστήριο είναι, επίσης, σχεδιασμένο από την αρχή.
Ο Hegel H90 θα πρέπει να αναμένεται στην αγορά το τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς.

info: Stepcom, τηλ.: 210-960.536, http://www.stepcom.gr/, http://www.hegel.com/