Δικτυακός τόπος για τις Τεχνολογίες Audio, Video, HiFi, High End, Home Entertainment
Greek site for Audio Video & Home Entertainment technologies
Tελευταία Ενημερωση/Last Update: Παρασκευή, 08/09/2017

avmentor.net
Go to
AVMENTOR.net


Προ- και τελικός ενισχυτής στην κόμπακτ σειρά της Exposure.


Προ- και τελικός ενισχυτής στην κόμπακτ σειρά της Exposure.
2017/06/29, [δ.τ.]

Η “στενή” σειρά του γνωστού κατασκευαστή η οποία παρουσιάστηκε στις αρχές του 2017, με βασικά χαρακτηριστικά την προσεγμένη κατασκευή και την προσιτή τιμή, περιελάμβανε αρχικά έναν προενισχυτή phono και έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή. Στις αρχές του καλοκαιριού, η Exposure πρόσθετε τον προενισχυτή XM7 και τον μονομπλόκ τελικό ΧΜ9.
Ο προενισχυτής XM7 ενσωματώνει στάδιο προενίσχυσης phono για κεφαλές κινητού μαγνήτη καθώς και έναν πλήρη DAC με τέσσερις συμβατικές ψηφιακές εισόδους (δύο ομοαξονικές/BNC και δύο οπτικές/Toslink) και μια θύρα USB η οποία μπορεί να διαχειριστεί σήματα 24/192 (PCM) και DSD64 (DSD). Στις δυνατότητες που προσφέρονται, περιλαμβάνεται ακόμη ενισχυτής ακουστικών με δύο εξόδους (η μια στην πρόσοψη και η δεύτερη στο πίσω μέρος), δύο εξόδους για οδήγηση τελικών και μια είσοδο home theater “bypass”.
Ο τελικός ενισχυτής XM9 βασίζεται σε ένα γραμμικό τροφοδοτικό 200VA και σε στάδιο ισχύος τάξης AB, με διπολικά τρανζίστορς της Toshiba. Αποδίδει 80W/8Ω και είναι, σύμφωνα με την εταιρία, “ο ισχυρότερος ενισχυτής που μπορεί να τοποθετηθεί σε σασί με αυτές τις διαστάσεις”. O XM9 διαθέτει single ended και balanced εισόδους και δύο ζεύγη σύνδεσης ηχείων.
Και οι δύο συσκευές είναι διαθέσιμες από τον Ιούλιο, σε δύο φινιρίσματα, μαύρο και χρώμα τιτανίου.

info: Κοσμάς Ηλίας&ΣΙΑ ΕΠΕ, τηλ.: 210-381.1720, http://www.kosmasaudiovideo.gr/, http://www.exposurehifi.com/